Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Покер новини от Световните покер серии WSOP 2011

6 юни 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Хоби

Едно от събитията, част от Световните покер серии WSOP, в което се очаква участие на най-много професионалисти е Pot-Limit Hold’em шампионата. И тази година точно този покер турнир беше изключително тежък заради участието на редица професионални покер състезатели в него.

В началото на този тежък турнир от Световните покер серии се включиха цели 129 участници, ценители на покер турнирите от този тип от цял свят. Към края на деня от тях останаха едва 27, като сред публиката за турнира останаха и имена като Андрю Лихтенбергер, Нари Грийнщайн и Дан Хаймилър.Съвсем за малко отпадна и Даниел Негреану, който зае 28-та позиция и загуби шанс да се добере до големите печалби.

В покер турнира своето участие гарантираха професионални покер играчи, като МакКлийн Кар, Джейсън де Уит, Робърт Мизраки, и Крис Муурман. Като те са дори сред изявените чип лидери към момента в турнира.

Още един интересен покер турнир, част от Световните покер серии WSOP 2011 се очерта да бъде лимитирания 1000 доларов Hold’em.

В първия ден от началото на това покер събитие за участие се бяха записали 2116 покер ентусиасти, като след масирана чистка през деня, 1200 от тях се пререгистрираха за втория ден на турнира, загубили през първия. Очертава се висока вероятност тазгодишния покер турнир в тази „дисциплина” да бие рекорда от миналата година, където бяха регистрирани за участие над 4300 души.

Въпреки, че в този покер турнир рядко можем да видим някое голямо име от професионалния или онлайн покер света, в него все пак участие взеха Джонатан Дюхамел, Шейн Шлигър и Ана Маркез, като те до момента са едни от топ лидерите по притежание на чипове в турнира.

1500 доларовия 2-7 Draw Lowball също бе доста интересен. Като част от Световните серии по покер този покер турнир привлече вниманието на 275 покер състезатели, сред които Фил Лаак, Дойл Брънсън, Майкъл Мизраки, Ерик Сайдел, Фил Хелмут и Бари Грийнщайн.

От 275 покер играчи до момента турнирът се ограничи в битки между само 73 от тях, като настоящ чип лидер е Джордж Линд с 52 хиляди долара в чипове.

 

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар