Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Адвокатска кантора Узунов & Партнърс

15 февруари 2012 | Автор: Pavlin Botev | Публикувана в Бизнес

Ако имате нужда от професионална правна защита и адвокат, който да отстоява вашите интереси в съда, можете да се доверите на услугите на Адвокатска кантора Узунов & Партнърс. Кантората предлага широк диапазон от услуги в сферата на правото. Предлага представителство от адвокат, изготвя различни правни документи, като договори, споразумения и завещания. Предлага също така цялостно правно обслужване на юридически лица, както и консултации при сделки с недвижими имоти.

Адвокат Георги Узунов има дългогодишен опит и в сферата на трудовото право и може да ви представлява при уволнение, съкращение или дължимо обезщетение. Можете да разчитате на компетентността му и при развод или различни брачни искове. Делбата на имущество може да бъде много досадна и да ви коства много време и нерви, но можете да изберете и вариант, в който тази задача да бъде поверена в ръцете на професионалист, от вас зависи!

В кантората можете да получите консултация по данъчно-правни въпроси, както и да потърсите защита при водене на данъчни дела. В сферата на гражданското, наказателното и административното право ще намерите компетентна помощ в лицето на адвокат Георги Узунов.

В днешното забързано ежедневие и изобилие от оферти, да си намериш добър адвокат е изключителна рядкост. Адвокат, който да прояви разбиране към твоя конкретен случай, да те изслуша, да подреди фактите и да разчита на знанията и натрупания опит, за да може да ти осигури необходимата защита в един процес.

Няма подобни статии.

Автор: Pavlin Botev

Уеб дизайн и оптимизация на страници

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар