Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ако страдате от косопад и сте подложени на стрес, Демир Бозан е правилния избор

11 април 2011 | Автор: taloveca | Публикувана в Здраве & Фитнес

Медицинските статистики сочат, че много хора страдат от косопад на нервна почва.

Ако и вие сте един от тях, не се безпокойте, билковата комбинация Демир Бозан може да се справи и с този проблем!

След преживян силен стрес като загуба на близък човек, загуба на първата любов, загуба на работното място и всякакъв род неприятни случки, които ви „изхвърлят извън борда” и променят живота ви в неприятна посока, е напълно възможно да започнете да губите част от косата си. Постепенно започвате да забелязвате косми по възглавницата повече от нормалното. Неусетно се оформя оголено петно на скалпа ви….

Първото,което би ви хрумнало е да се „гръмнете” в аптеката или близката козметика и да започвате да купувате в несвяст шампоани против косопад, маски против косопад и други мазила.

Това е абсолютно погрешен подход. Така не се насочвате към елиминиране на проблема, който причинява косопада, а към външно въздействие върху косата, което ако въобще има ефект, ще е само временно. Защо? Защото за да се справите с косопада, трябва да се стремите към елиминиране на причината довела до загубата на коса.

Точно това ще направи Демир Бозан, билкова комбинация с многостранно действие.

Независимо дали сърцето ви е разбито,независимо дали душата ви страда или стомахът ви къркори от глад, Демир Бозан ще ви дари със сили, ще ви укрепи физически и психически, ще ви зареди с положителна енергия и сила да се преборите с всичките тези проблеми.

Демир Бозан ще ви окаже безценна помощ за преодоляване на стреса, Демир Бозан ще сглоби отново разбитото ви сърце. Демир Бозан ще излекува болната ви душа.

Демир Бозан ще ви помогне да преосмислите приоритети си и да си припомните кои са важните неща в живота, не загубената работа, не смачканата кола, не загубените пари или документи, важните сте вие самите.

Тримесечен курс с Демир Бозан ще направи всичко това за вас, без терапия, без специални шампоани и мехлеми. Само Демир Бозан!

 

 

Няма подобни статии.

Автор: taloveca

Този потребител е публикувал 40 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар