Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Актьорите в турските сериали

19 май 2011 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Изкуство & Забавление

Безспорно в последно време в телевизионния ефир, независимо от телевизията, една от най-обсъжданите теми са сериалите. Те са неизменна част от ежедневието на милиони зрители в цяла България, а и в чужбина. Най-нашумели в момента са турските сериали.

Направени са с много професионализъм, а играта на актьорите е блестяща. Много млади и безспорно много талантливи са актьорите от хитовите турски сериали. Едни от тях са главните герои от сериалите Забраненият Плод, Листопад, Сълзи над Босфора и други.

Едни от известните актриси в момента в родния ефир са от сериала Забраненият Плод – това е Берен Саат. Тя е една от главните героини, много талантлива актриса, която успешно играе ролята на невярна съпруга и пламенна любовница. Заредена с много професионализъм е друга главна героиня – Хазал Кая. Независимо, че е едва на 20 години тя се справя чудесно на снимачната площадка. В ролята на влюбена тинейджърка Нихал се справя без проблеми макар, че споделя, че не си прилича много със своята героиня, но това е едно предизвикателство за нея.

Другият главен герой от актуалният в момента сериал Забраненият Плод – това е Каванч Татлату в ролята на Бехлюл. За пръв път го гледахме в хитовия сериал Перла с когото стартира еуфорията с турските сериали. Двама Завинаги е друг турски сериал в който сме гледали Каванч Татлату. Или Брад Пит на изтока, както го наричат повечето таблоиди в близката ни съседка Турция.

Освен, че е красив актьор той е много талантлив, което личи в перфектната му игра във всички сериали в които е участвал. Освен като актьор можем и да го срещнем като рекламно лице на някоя известна марка дрехи.

Плеядата от известни актьори на небосклона на турската сцена и голям и немогат да се обхванат всички. Ще се постараем за напред да ви запознаем с всички известни актьори, които ни радват всяка вечер по вашата любима телевизия.

Не забравяйте да посетите сайта Сериали.com за да гледате всички епизоди от вашите любими сериали.

Подобни статии:

  1. Сериалът Листопад: Рецензия Листопад е заглавието на сериалът, който прелъсти десетки хиляди почитатели пред ТВ екрана. Дали е най-известният турски сериал – горе-долу...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар