Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Алтернативни офиси

30 октомври 2012 | Автор: 1000firmi | Публикувана в Бизнес

Когато имате предприемачески дух и тепърва искате да стартирате някоя бизнес инициатива, но все още нямате достатъчен финансов ресурс трябва да спестявате от всичко. За да извършвате дейност обаче е нужно да имате място където да я ръководите или ако е административна да я изпълнявате. Цените за офиси под наем в София са спънка за много хора, които искат да стартират с идеите си. В тази статия ще споделим няколко алтернативина закупуването или наемането на офис.

Домашен Офис

 

Домашен офис. Това е най-разумната алтернатива, така или иначе ако нямате офис най-вероятно ще използвате домашния адрес за регистриране на фирмата. Предимствата са, че имате домашния уют, работата ви е на най-близкото място до дома ви, а пространството, с което разполагате ви е най-познатото възможно, можете да го използвате по най-подходящия начин, спестявате от разходите за поддржка и комунални услуги на две места, защото така или иначе домът ви ги има (не се налага да плащате за допълнителен интернет, абонат на стационарен телефон, почистване и др) Основен недостатък би било ако жилището ви е по-малко или ако се наложи да правите срещи в дома си, ако имате домашен любимец също би бил известно неудобство за изпълнение на работата.

Офис на открито.

Офис на открито

Това изисква най-малко разходи. Достатъчни са лаптоп, мобилен интернет, мобилен телефон и обзавеждане каквото решите. Предимствата на офиса на открито безпорно са цената и мобилността. Можете да стационирате офиса си сред дивата природа или в парка, на покрива на висока сграда, в заведение, на площада, улицата или всяко място което можете да се сетите. За съжаление този тип алтернативни офиси имат и недостатъцу. Най-големият е климата. Майката природа може да окаже много голямо влияние на работата ви ако реши да ви полее с малко дъждец, също

така през зимата лаптопът ви може да се охлажда добре, но определено не е особено приятно да се работи на студено. Друг основен недостатък е авторитета който бихте имали ако поканите бизнес партньорите си на среща в офиса.

Офис в автомобил

Офис в автомобил. Много работещи хора обзавеждат колата си малко по малко с всевъзможни техники. Започвайки с подложка за писане минаваме през лаптоп и вече някои хора имат принтери, а дори и копирни машини в автомобилите си. Вече се продават бусове с офис оборудване в тях с лукс наподобяващ лимузина от висок клас. Тези офиси са нещо екстравагантно и интересно за клиентите и партньорите ви. Няма да останете без авторитет, но пък цената им е сравнима с истинските функционални офиси.

 

Офис в двора.

Офис кабинка

Това е нещо много футуристично. Красиво и запомнящо се решение, което дава възможност за развитие на фантазията на собственика му. Има фирми, които предлагат изработка на индивидуални мини офиси, които можете да поставите в двора си. В повечето случаи те са сглобяеми, мобилни офиси с индивидуален дизайн, пригоден към нужните на ползвателя му. Недостатък може да бъде цената нуждата от съпътстващо го електрозахранване, водоснабдяване или липсата на такова.

Подобни статии:

  1. Луксозни офиси под наем в София Строителството в България беше много засилено в годините преди финансовата и икономическа криза, или поне преди тя да настъпии и...

Автор: 1000firmi

Изработка на уеб сайтове

Този потребител е публикувал 8 статии.

Вашият коментар