Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Без алкохол на борда на Aeroflot

3 декември 2010 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Почивки

Националният превозвач на Русия забрани продажбата на алкохол на избрани полети, най-вече по дълги дестинации, в опит да прекрати грубото отношение и насилието на борда на самолетите си.

Aeroflot

Aeroflot въведе рестрикциите след серия пиянски сбивания и скандали по време на полет. Пълната забрана за продаването на алкохол влезе в сила през февруари месец тази година и засяга маршрути, известни с алкохолен туризъм и хулиганско поведение. Сухият режим бе въведен на полетите от и за далечните източни части на страната, Китай, Куба и Тайланд и разгневи определен тип руски пасажери, които обикновено се запасяват от безмитните магазини на летището или поръчват непрекъснато питиета на борда на самолета.

Говорител на Руските авиолинии заяви: “Въпреки недоволството на някои хора, ние заставаме твърдо зад решението си. Безопасността и комфорта на всички наши клиенти винаги са били приоритет на компанията”. Той добави, че строгите мерки вече дават резултат – забелязва се значителен спад на инциденти, свързаните с консумацията на алкохол.

Видно е, че авиокомпанията е извървяла дълъг път от времето, когато беше печално известна като Аeroflop. През 2008 година пиян пасажер, пътуващ от Калининград за Москва, започна да буйства на борда на самолета и се опита да го отвлече. В крайна сметка екипажът и пътниците успяха да го завържат и заключат в тоалетната.

Няма подобни статии.

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар