Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Бижута с вашия почерк – Dezire

4 май 2011 | Автор: kwon | Публикувана в Без категория
Една от милиони комбинации

Сребърна гривна с мъниста Dezire

Всяка дама иска да бъде по своему уникална и стилна.

Какъв по-лесен начин да се сдобиете с бижу-уникат, освен да го създадете сами?

Днес ще ви запознаем с проекта на фирма Dezire, който попълва една интересна ниша на нашия пазар.

Създаването на уникални бижута от клиента е една изключително популярна тенденция, която тепърва набира скорост в България.

Интересното в случая е, че тук не става въпрос за обикновени мъниста, които се нижат на тел или конци, каквито всички сме виждали на морето.

Основният материал, който използват от Dezire е среброто, това прави тези бижута и идеални за подарък, който със сигурност няма да остане незабелязан.

Специалните мъниста могат да бъдат нанизани на сребърни верижки или кожени гривни – в зависимост от стила и нагласата на дамата, която подбира бижуто.

Дължината на цветните кожени верижки позволява те да се носят като колие или гривна, увита няколко пъти около китката.

Мънистата са различни видове – те могат да бъдат само сребърни в различни форми – например подарък, сърце, риба, кученце, цветенцe и т.н. Останалите видове мъниста са със сребърни ядра комбинирани с различни цветни кристали CZ, стъкло, керамика, олекотено дърво.

Ето и как можете да получите своята гривна-уникат в няколко лесни стъпки:

1. Избирате си подходяща основа – сребърна или кожена гривна, на която да се нанижат мъниста. Основите са с диаметър 3мм. Може да използвате и своя верижка, ако нейният диаметър е 3мм или по-малък, за да може мънистата да влизат свободно. Диаметърът на ядрото на мънистата е приблизително 4-4.5мм.

2. Избирате стопър – сребърно мънистo, във вътрешността на коeто има поставен силикон, който затруднява неговото движение по основата. Неговата роля е да ограничава движението на мънистата, като по този начин може да застопорите едно или повече мъниста на желано от вас място по вашата основа. Ако идеята ви е мънистата да се движат свободно по гривната, нямате нужда от стопъра.

3. Изберете едно или няколко мъниста, с които да започнете да надграждате и допълвате гривната си. Гривната може да се носи само с едно мънисто. Всичко зависи от това, какво харесвате и желаете да постигнете като ефект.

Начин на сглобяване на гривна Dezire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето още няколко предложения:

Подобни статии:

  1. Лесна SEO оптимизация за Вашия сайт Интернет е незаменим инструмент за реклама, при който всички уеб сайтове имат шанса да вземат участие успешно в онлайн бизнеса....

Автор: kwon

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар