Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Борово

22 юни 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Кварталът, при които се забелязва едно от най-големите търсения сред обявите за продажба на апартаменти е именно Борово. Кварталът се отличава с тишина, спокойствие, чист въздух, както и отлично разположение и достъпност.

Борово е един от старите софийски квартали и макар повечето от сградите в квартала да са строени през времето преди 1989 година, то през последните 10-тина години там се появиха и много модерни жилищни кооперации. Борово е един от кварталите принадлежащи към район „Красно село” заедно със Славия, Хиподрума, Красно село, Лагера, Бели Брези и част от квартал Бъкстон.

Борово е един от силно залесените райони на София, като множеството дървета правят въздуха и обстановката в квартала неповторима. Към момента в Борово жителите на квартал Борово наброяват около 10 хиляди души. Неподправен интерес към продажба на апартаменти в Борово проявяват освен крайни клиенти и доста инвеститори, които очакват напълно завършената инфраструктура на квартала да повиши цените на апартаментите в Борово за в бъдеще.

Комуникативното място, на което е разположен Борово дава възможност на жителите на квартала да достигат до центъра на София в рамките на 15 минути, а дори по-бързо те могат да напуснат столицата през околовръстния път. Всичко това е възможно заради широкия граничен на Борово булевард „България”.

За граници на Борово се приемат улиците „Дойран”, „Гоце Делчев”, „България” и „Тодор Каблешков”, като през квартала преминават малко, но големи улици, като по тях или в периферията на Борово се движат автобуси 204, 102, 73, 83, 64, трамвай номер 7 и тролейбуси 2 и 9.

Ако вече сте избрали своята оферта за продажба на апартамент в Борово, но желаете да промените неговия облик, за да е по-подходящ за вас и вашето семейство, то можете да потърсите услугите на фирми за окачени тавани от гипсокартон и боядисване в Борово, както и да проучите възможностите за ремонт на баня в Борово.

 

 

Подобни статии:

  1. Манастирски ливади Манастирски ливади е бил предвиден като вилна зона на София при своето обособяване като квартал. Постепенно обаче с оглед нуждата...
  2. Продажба на апартамент в София – как да процедираме? Продажбата на апартаменти в София може да бъде една изключително доходоносна дейност. Както обаче това се явява лесна задача, така...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар