Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Германски тениски – тениски на ниво

2 октомври 2013 | Автор: radi_georg | Публикувана в Мода

Който е имал случай да поноси тениски германско производство сам се е убедил в тяхното качество, отговарящо и най-претенциозните изисквания на клиентите. А изисквания безспорно има не само защото да носиш тениски не е нещо необичайно, а всекидневие за повечето хора на планетата, а и още защото е важно те да не запарват, да не се мачкат лесно и какво ли не още. За красота изобщо няма да говорим, защото здравите тениски са красиви по начало, това е заложено в тяхната природа, или поне според германските производители е така. Здравото е красиво и красивото е здраво, това биха изписали те и върху най-непретенциозните си тениски.
Колкото до абсолютно резонния въпрос, за кого са предназначени германските тениски, в унисон с модерните схващания за липса на всякаква дискриминация, спокойно може да се каже, че те са еднакво предпочитани от мъже, жени и деца. Което ще рече – и от младежи, девойки, тийнейджъри, старци и старици, хубавци и не дотам хубавци. И още – германските тениски не правят разлика не само по пол, но и по занятие, по религиозна убеденост, цвят на кожата и дори цвят на очите. За синеоките са добри жълтите и червените тениски, за онези с кафяви като на кошути очи предпочитани цветове за тениски са в зелената гама.
Поради чисто географски причини германските тениски са с къси, дълги и изрязани ръкави. Съответно се произвеждат и тениски от по-плътен текстил – за случаите, когато задуха вятър, заръми дъжд или просто настъпят по-хладните есенни месеци. Есента е пиршеството не само за листата на широколистните дървета, но и на палитрата на плътните тениски – от леко кафеникави до тревисто зелени, от огненочервени до патешко жълти и онова синьо, с което боядисват детските градини.
Да не забравим и тениските, тип поло, чиито остри якички пробождат очите на другите с елегантността си, с изяществото на спортно-елегантния стил. Полиестер и памук, обичайните заподозрени са точно те при производството на тениски. Важно е съчетанието – петдесет на петдесет или шейсет и пет на трийсет и пет (най-използваните), или… Съчетания всякакви, при някои ютията се превръща в ненужен предмет (така й се пада).
Ауди, беемве, мерцедес, това са все марки на германските тениски. Шегичка, разбира се, но качеството е сходно, да не кажем същото. Просто марките им не са толкова популярни, колцина гледат марката, като обличат тениски. Важното е да са удобни, важното е да са красиви, важното е да са здрави – тениски за делник и празник, за работа и почивка. С две думи – тениски за чудо и приказ.

http://sitopechat.bg

Няма подобни статии.

Автор: radi_georg

Този потребител е публикувал 31 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар