Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Градински мебели

27 ноември 2012 | Автор: kyrtibg | Публикувана в Друго

Ако разполагате с красива градина, безспорно ви се иска да имате едно обособено кътче за релакс, където да се отпуснете и насладите на гледката. За целта са ви необходими няколко мебели, който ще ви осигурят пълното спокойствие и комфорт.

Предлагат се градински мебели от различни материали. Най-масовите и най-достъпните са пластмасовите такива. Макар да не осигуряват нищо друго, освен удобство, те са добро решение за хора, не разполагащи с повече средства.

Мебелите от ковано желязо за градина са класика. Те носят романтично послание и обикновено правят паралел със стилове, като Барок, Ренесанс и Готика. Освен това металните изделия са здрави и издържливи на различни атмосферни влияния. Единственото, което трябва да имате предвид е евентуалната поява на ръжда. Необходими са своевременни мерки и бързо третиране със специални препарати, за да не се разпространи ръждата.

Мебелите от ратан са един красив избор за градината. Ратанът е тропическо растение, материалът добит от него е кух, но изключително здрав. Това прави мебелите леки, но стабилни. Те са красиви и удобни, но продължителното им излагане влага не е препоръчително. Ако нямате възможност да се грижите за тяхното съхранение, по-добре не се спирайте на тях.

Мебелите от тиково дърво са чудесни за градината. Тази дървесина е много здрава и устойчива на различните атмосферни влияния, което я прави най-добрия материал за мебели, предназначени за открити пространства. А самите мебели са изключително красиви и кокетни и придават допълнителен чар на градината. Специфичното за тях е, че при продължително излагане на слънце придобиват характерен сив отенък и обратното – при дълъг престой на затворено – потъмняват. Това прави мебелите още по-чаровни и уникални.

На който и материал да се спрете, изберете удобни мебели, който позволяват вашия пълен релакс. Може да се спрете на градинско канапе и на коктейлна маса, които ще съберат приятелите ви или просто на няколко кокетни стола с маса за кафе.

Подобни статии:

  1. Мебели КАМБО ООД – уместно съчетаващи оригинален стил, функционалност и собствена идентичност. Мебели КАМБО ООД е основана през 1996 г. със 75% френско участие. Предприятието реализира своята продукция основно на френския и...
  2. Мебели по поръчка Да бъдем примамени е много лесно от кухненски красив дизайн и как би подхождал той да си представим на нашето...
  3. Зимна градина – топли и приятни вечери Зимните градини са спокойно и прекрасно място, местенце за отдих и комфорт. Всъщност, това е сграда, създадена да осигури място,...
  4. Обзавеждане за баня облечено в кожа Обзавеждане за баня облечено в кожа Мебелите изработени от кожа, обикновено намират приложение в хола, трапезарията и спалнята на един...

Автор: kyrtibg

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар