Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Дрогба: Преминах в Шанхай не заради парите

30 август 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Легендарният нападател на „сините” Дидие Дрогба заяви, че има какво да предложи на китайското първенство, като за него е било много по-лесно да премине в европейски отбор след напускането на Челси.
34-годишният таран твърди, че парите не са били основният фактор, заради който е избрал да се присъедини към китайския отбор Шанхай Шенхуа.
Националът на Кот д’Ивоар реши да заиграе в Китай, след осем славни години прекарани на „Стамфорд Бридж”, като той все още вярва, че има какво да покаже като играч и нарочно е избрал по-голямото предизвикатество – да играе за Шанхай.
Дрогба заяви в последните спортни новини на „Telefoot”:
„Това не е моята златна възможност, а избор как да продължа кариерата си. Всичко е перфектно премислено. Знам, че мога да допринеса за развитието на новия ми клуб.”
„Щеше да бъде по-лесно за мен да остана в Европа, но аз избрах Китай. Парите не са най-важният фактор. Аз съм тук за да придобия изцяло нов опит.”
До момента Дргоба, който си партнира в атака с друг бивш играч на „сините” Никола Анелка, е отбелязал четири гола в шест мача. Той допълни още, че не е преминал в азиатското първенство просто за да сложи край на своята кариера.
„Не съм тук за да чакам своето пенсиониране.”
Очаква се дрогба отново да демострира своите страхотни качества във футбол на живо от Китай, заедно с отбора на Шанхай Шенхуа.

Подобни статии:

  1. Как да спестим парите от нов автомобил Ежедневието ни налага все повече да се придвижваме с автомобил и то личен. Не е възможно да поддържаме бизнеса си...
  2. Как най–правилно да похарчим парите си Когато човек спести известна сума, той, не непременно, но в повечето случаи иска да я похарчи, и то по такъв...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар