Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Електронни цигари

3 февруари 2011 | Автор: tomaszkaminski87 | Публикувана в Почивки

Можете да правите какво ли не на борда на самолета – да изпратите имейл на приятел, да се поровите във профила си във facebook, да гледате телевизия или да подремнете в удобно легло, ако пътувате в първа класа, но не можете да пушите.

Wizzair

Една компания се надява да промени това и да превърне летенето отново в забавление за американските пушачи. Частната чартърна авиокомпания Global Exec Aviation, в партньорство с Blu Cigs, ще започне да предлага на пасажерите безплатни електронни цигари за вътрешни полети. От Blu Cigs се надяват, че скоро и останалите големи американски авиопревозвачи ще последват примера.

Електронните цигари са напълно безопасни за употреба, защото се захранват с батерии и няма нужда от огън за възпламеняването им. Освен това не освобождават облак дим, пълен с канцерогенни вещества, така че всеки пушач може да получи дозата си никотин, без да притеснява спътниците си.

Вече повече от година европейците пушат свободно е-цигари на борда на easyJet, Ryanair, BMIbaby и Wizzair. Например, стюардесите на Ryanair ги предлагат в пакети по 10 на цена от 6 евро.

Електронните цигари са на американския пазар повече от три години, но така и не придобиха популярност заради високата си цена. Стартов пакет с електронно устройство и два пълнителя, който съдържа почти толкова никотин, колкото две кутии цигари струва 40 долара, а някои производители слагат дори по-високи цени на пълнителите.

Подобни статии:

  1. Нискотарифните авиокомпании превземат пазара Low cost превозвачите все повече оказват влияние и натиск и върху традиционните авиокомпании. Наличието на съществена разлика в цените понякога...

Автор: tomaszkaminski87

Този потребител е публикувал 32 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар