Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Защо избрахме електронните цигари

13 юли 2011 | Автор: assen_l_s | Публикувана в Без категория, Здраве & Фитнес

Защо точно “електронни цигари” и “електронно пушене” и …?!

Човек се чувства свободен, когато има възможността да направи личният си избор за нещата в своя живот. Избор не само по основните и значими въпроси, а избор за малките удоволствия, които съпътстват ежедневието ни. Какъв е нашият избор за тютюнопушенето? От една страна дребно на пръв поглед удоволствие, което за повечето от нас се е превърнало в навик, но от друга страна е свързано с нашето здраве и това на най-близките хора около нас. Ние искаме да бъдем свободни, ние желаем да имаме право на избор. Избор – да живеем здравословно или да бъдем пушачи. Избор – най-близките хора около нас да живеят здравословно или да бъдат пасивни пушачи. Избор – електронни цигари или тютюневи цигари!

Ние вярваме, че всеки човек трябва да се чувства свободен и да направи своят избор без компромиси. Убедени сме, че може едновременно да водим здравословен живот и в същото време да си доставяме удоволствие от пушенето. Удоволствие, когато сме сред близки и приятели, когато сме си у дома, на работа или на разходка.

Вярваме, че всеки пушач трябва да получи шанс и да направи своя правилен избор. А този правилен избор според нас е електронната цигара. Тя ни позволява да се справим с вредното тютюнопушене, за да водим по-здравословен живот, без излишни отчаяни опити за отказване от вредния навик.

Според Вас тютюнопушенето е вреден навик и искате да бъдете свободни ?! Да имате право на личен избор ?! ДА !!! Тогава опитайте електронната цигара с никотинова течност от L&A Vape – едно идеално решение за Вашето по-здравословно пушене!

Информирайте се по-подробно с нашите електронни цигари “L&A Vape CLASSIC” и “L&A Vape ELEGANCE” в нашия блог. Продуктите са с 12 месечна гаранция, европейски сетификат за съответствие и RoSH сертификат.

За вашата електронна цигара ние разработихме никотинова течност по оригинална и изпитана рецепта. Всички използвани в нея суровини са с фармацевтично или хранително качество. Продуктите притежават сертификати за съответствие съгласно европейските норми от лицензирани лаборатории. Нашата течност за електронна цигара се предлага с различни уникални аромати, генерира приятен и безвреден дим. Доставя Ви необходимото количество никотин. Повече информация и интересни факти за електронното пушене можете да намерите на www.la-vape.com.

 

Подобни статии:

  1. Електронни цигари Можете да правите какво ли не на борда на самолета – да изпратите имейл на приятел, да се поровите във...
  2. Съвет за жени: защо не бива да спорите с мъжете от Милена Динкова, консултант по успешни връзки Нека започнем като обясним ролята на човешкия мозък във взаимоотношенията. Сигурно сте чували,...

Автор: assen_l_s

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар