Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Здраве за жените от всяка възраст. Преодоляване на хормоналния дисбаланс

8 март 2012 | Автор: thegreenlight | Публикувана в Здраве & Фитнес

Учените са открили, че жените, населяващи Тробиандерските острови, където основна храна е дивият сладък картоф ямс, се радват на добро здраве, особено по време на менопаузата. В тази връзка са публикувани редица доклади и е писано много за древния родственик на картофа. Кремът Муун Райз съчетава този популярен екстракт с други билкови екстракти, които са специално подбрани заради тяхното действие. За успокояване и придаване на мекота на кожата, към формулата на крема е добавена и съставката алое вера, чиято употреба датира още от времето на древните египтяни. Кремът съдържа и жожоба – естествена съставка с успокояващо и омекотяващо действие, упоребявана и от Ацтеките.
Защо Муун Райз е толкова специален?
Кремът Муун Райз е подходящ натурален продукт за жени на всяка възраст. Той е полезен за всяка жена още от първата менструация чак до дълбока старост, с цел подпомагане правилната функция на яйчниците, подобряване на хормоналния баланс, а по-късно и борба с остеопорозата и злокачествените заболявания. Особено е полезен за жените, преминаващи през менопауза.
Регулира менструалния цикъл; Облекчава предменструалния синдром; Подмладява и освежава организма на жената; Подпомага доброто функциониране на яйчниците; Повишава фертилността и улеснява забременяването; Възстановява половото влечение; Подпомага разнасянето на бучки в гърдите и кисти на яйчниците; Естествен антидепресант без странични действия; Нормализира нивото на кръвната захар; Предпазва от рак на гърдата, яйчниците и матката; Подобрява съня, настроението, самочувствието; Облекчава неприятните симптоми през менопаузата; Нормализира повишения апетит; Заздравява костите, предпазва от остеопороза; Прави кожата по-гладка, мека и еластична; Абсорбира се бързо, без омазняване; Много е лесен и приятен за употреба; Има приятна миризма на роза и екзотични билки.
Силно препоръчително е Муун Райз да се използва в комбинация с Муун Баланс за максимална подкрепа по време на настъпващите е живота промени в зряла възраст.
Муун Баланс
Добро здраве за жената през периода на менопауза. Заместител на хормоналната терапия.
Муун Баланс е специално създаден да поддържа доброто здраве и да подпомага безпроблемното адаптиране на организма към постоянните промени през менопаузата и спомага за преодоляване на характерните симптоми:
Горещи вълни; Нощно потене; Липса на енергия; Болки в ставите; Раздразнителност, тревожност, депресия; Намаляващо либидо; Остеопороза; Сухота на влагалището; Старееща кожа; Косопад и влошаване качеството на косата.

http://thegreenlight.eu/крем-муун-райз
http://thegreenlight.eu/аква-сорс-муун-баланс

Подобни статии:

  1. Почивка и Диета – Ключът към Крепко Здраве Искате да подобрите вашият тонус и здравословно състояние, но не ви допада никое от известните решения? Ето няколко лесни метода,...
  2. Здраве от природата „Здравето е преди всичко” – кълнат се запознати и незапознати с темата. „Господ здраве да ти дава” се чува от...
  3. Парфюмите за мъже, които карат жените да се разтапят Тъй като мъжете не притежават толкова остро и чувствително обоняние както жените, то техните парфюми трябва да са по-силни от...
  4. Кои парфюми всяка жена трябва да притежава? Както всички знаем жените винаги държат да изглеждат зашеметяващо и това е една от причините, те да използват най-различни средства,...

Автор: thegreenlight

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар