Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Златната клетка

5 юни 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Напоследък турските сериали, малко загубиха скорост в българския телевизионен ефир на фона на последните български продукции. Въпреки всичко предишния опит на телевизиите в България показа сериозен интерес към подобен тип турски сериали. Опит да наруши настоящото статукво ще направи най-новия турски сериал, който се върти в България – Златната клетка. Сериалът отново е в стила на сапунените опери и ще търси най-вече женската телевизионна аудитория, като ни поднася поредната интересна житейска история, която турските сценаристи са сътворили.

Оригинално име на сериала Златната клетка е Bicak Sirti (турски език) или Knife Edge (английски език), явно българската медия, която го представя на родните зрители е решили, че заглавието Златната клетка ще е по-асоциативно за нашенските зрители. Жанровото определение на Златната клетка според неговите създатели е семейна драма в стил сапунена опера, както отбелязахме малко по-горе в настоящата статия. За главни роли на герои в сериала Златната клетка са привлечени някои от най-известните актьори в Турция в лицето на Неджат Ишлер, Фикрет Кюшкан, Батухан Караджакая, Мелиса Сьозен, Мехмет Гюнсюр, Вилдан Атасевер и други. Режисурата на сериала е поверена на режисьора Селим Деримдаллер. Историята се развива около главните действащи лица Али, Орхан, Нисан и Гюнеш.

Али е мъж, несправедливо обвинен в убийството на своята бременна съпруга, като излежава присъда от 10 години в турски затвор за това деяние.Гюнеш, неговата сестра е посветила живота си на каузата да измъкне Али от затвора и да опровергае несправедливите обвинения срещу своя брат. Тя често забравя, че има свой собствен живот, тъй като е посветила цялата си енергия за неговото реабилитиране и изчистване на семейното име, в следствие на несправедливото обвинение и присъда, заради които брат й е в затвора.

Орхан от своя страната е аристократ и наследник на османска династия, факт с който той се гордее изключително много и брани отчаяно позициите си в обществото. Неговата гордост и надменност, често изиграват основна роля в неговия живот. Именно така той се сдобива със сина си, който много обича и цени. Макар неговия син Мурат да не е негова кръв, то Орхан до такава степен си е втълпил своята привързаност, че буквално е убедил себе си, че това е точно така. В сериала Златната клетка ще видим и младата аристократка Нисан, която е прекарала целия свой живот в златна клетка, старателно уредена от нейните близки. Така младата жена е посветила всяка минута и всичката си любов и енергия на единствен син, който има макар никога да не е била влюбена в своя живот.

Златната клетка разглежда и съдбата на младия и невъздържан Мехмет, наследникът на османска династия, който често не се съобразява с нищо и никой. Сериала Златната клетка разказва историята на аристократите в Турция, склонни на всичко, за да запазят своите социални позиции и да запазят своя статут в обществото в Турция, дали обаче нещата в сериала ще се развият както те планират остава да разберете, ако следите най-новия турски сериал Златната клетка.

Подобни статии:

  1. Актьорите в турските сериали Безспорно в последно време в телевизионния ефир, независимо от телевизията, една от най-обсъжданите теми са сериалите. Те са неизменна част...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар