Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

ЗЛОВЕЩО…

18 октомври 2012 | Автор: apostoloff | Публикувана в Хоби

СТРАХОВИТАТА ДАМА ПИКА

Съществуват ред древни магически писания, които направо плашат всички ни и до днес. Едно от тези предания е това, в което става дума за легендата около фаталната Дама пика.

Тази девица е живяла през XIII -ти век. Тя била най – красивото и най – желано момиче в своето селце. Била обаче много целомъдрена и затворена в себе си. Всички мъже в селото въздишали по нея, но тя така и не им обръщала внимание.

След като не се дала никому, озлобените ухажьори, я нападнали и обезобразили. След това я прокудили от селото и дори я обявили за вещица. Защото, видите ли, тя омайвала ВСИЧКИ мъже в селото и околностите.

Обезобразено момичето обикаляло дълго време горите с мисълта за мъст. Така тя лека- полека се превърнала в истинска зла вещица. Преди да умре, сторила необичайна магия. Заточила своята зла сила в… едно огледало.

Всеки, който застанел пред това огледало и я призовял, полудявал. Защото в огледалото се появявало обезобразеното лице на вещицата, покрито с черен воал. Имало обаче и такива, които привидно били пощадени от гнева и. Тя им задавала три въпроса и след като не успявали да отговорят на изключително сложните въпроси, те били затваряни при нея в огледалото и изчезвали навеки от този свят, без да оставят и най-малката следа след себе си…

Има само един ден в месеца, в който може да се призове дама пика и то при пълнолуние. По напълно обясними причини аз няма да ви кажа в кой ден от годината можете да призовете дамата пика и тя да ви се яви. Знайно е обаче, че тя трябва да се призовава точно в 24 часа- тогава тъмните сили имат най – голяма сила.

За да бъде призована злата вещица са необходими само няколко неща: една карта дама пика, голямо огледало, тъмна, тиха стая и свещ. Заклинанието е също така много просто: изрича се три пъти името на дамата пика и… тя се появява! Разбрахте вече, какво ви чака след това!…

Е, както е прието да се казва, не опитвайте това нещо у дома…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

Няма подобни статии.

Автор: apostoloff

Автор съм на 15 книги и на стотици статии в печата и в Интернет. Собственик съм на сайта www.SuperAstro.net Списвам и блога www.SuperAstro.net/blog

Този потребител е публикувал 6 статии.

Вашият коментар