Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Идеи за плочки за малки бани

11 март 2011 | Автор: modazadoma | Публикувана в Друго

Фаянсовите плочки, които изберете за пода на банята, обуславят цялостното впечатление за обзавеждането. Предпочетените плочки биха могли да направят банята да бъде по-малка или по-голяма, отколкото всъщност е. Има доста идеи, които бихте могли да приложите за вашата малка баня, да я направите огромна и атрактивна.

Сред основните съображения при избора на плочки за баня е тяхната устойчивост на влага. Разнообразието в тази връзка е голямо. Стъклените, керамичните и мозаичните плочки са част от наличните продукти на пазара. Какво ще изберете в този случай е въпрос на личен вкус и парични средства.

Плочките за баня в тъмни цветове ще направят банята ви да изглежда дори по-малка, отколкото е. Декорацията на малки бани е добре да се направи чрез светли плочки, но не задължително бели. Бежовото и светлите пастелни цветове са идеални. Предимството на светлият под в банята е отражението на светлината, правейки стаята да изглежда просторна.

Ако изборът ви се спре бели плочки, бихте могли да разнообразите дизайна, като произволно поставите цветни плочки сред белите или направите разноцветна граница между различните части на помещението. Бихте могли да разположите цветни плочки от един цвят или от различни цветове. Декорациите с цветни мотиви разнообразяват всяка еднообразно изглеждаща баня.

Мозаичните плочки са също отличен избор за интериор на малка баня. Комбинация от различни цветни плочки или светли и ярки такива е сред идеите, които подхождат на всяка баня.

Друга идея, подходяша при декорирането на малката баня е поставянето на различни плочки за душа и останала част от банята. Това поставя акцент върху двете части на банята, правейки малкото помещение да изглежда голямо с функционалното разделяне на банята.

Няма подобни статии.

Автор: modazadoma

Този потребител е публикувал 14 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар