Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Изразете себе си чрез десктопа си

6 май 2012 | Автор: firefly | Публикувана в Друго

Търсили ли сте си wallpaper за вашия десктоп? А знаете ли, че това може да ви разведри много бързо и без никакви усилия? Милиони хора използват снимки за фон на десктопа си. Популярността им нарасна изключително през последното десетилетия, защото алтернативите са безброй и най-хубавото е, че са безплатни.

Първото нещо, което повечето хора правят, след като са инсталирали новата си операционна система или след като са си купили нов компютър, е да си изберат подходящ wallpaper за десктопа. Лесно и просто е да си инсталирате wallpaper и това ще ви донесе много добро настроение. Изборът на картинка за фон оказва голямо влияние върху нас и може да бъде силно визуално изживяване. Един wallpaper може да каже много за човек, а който използва компютъра. Той отразява личността и характера по много интересен и експресивен начин.

Едно от нещата, които най-често променяме в компютрите си са именно wallpapers. Това така, защото бързо омръзва да гледаме едно и също изображение всеки ден и имаме нужда от нещо ново и свежо. Това може също така да е начин да увеличите продуктивността си. Един добър wallpaper може да бъде много вдъхновяващ. Има толкова богато разнообразие от wallpapers, че просто няма начин да не откриете нещо, което да ви хареса.

Работата пред компютър може да е много стресираща и от време на време всеки има нужда от почивка и релаксация, но не можем да си позволим толкова свободно време. Това е моментът, когато избора на wallpaper ще помогне. Само като гледате в ¬десктопа си може да изпитате най-различни чувства и да си починете за няколко минути. Един wallpaper ма силата да предаде позитивно мислене и е като глътка свеж въздух за ума и тялото.

Има wallpapers на всякакви теми, в най-различни резолюции и размери, дори и в 3D. Независимо дали имате избухлив характер или добро чувство за хумор, със сигурност ще откриете wallpaper, който най-добре отразява личността ви.

Подобни статии:

  1. Деминерализация на вода чрез електрохимична дейонизация Финална деминерализация на деминерализирана вода чрез електрохимична дейонизация (EDI) Получаване на пречистени води за индустриална употреба (химическа, козметична, фармацевтична промишленост...

Автор: firefly

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар