Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Как да свалите всяко момиче, което пожелаете

6 април 2011 | Автор: Axeny | Публикувана в Изкуство & Забавление

Сигурен съм, че познавате поне един човек, който може да свали, което си иска момиче без изобщо да се напряга. Опитвате се да научите тайната му, но не откривате нищо, което ясно да Ви покаже как го прави? Е, сега ще се научите. Да, жените винаги са били привличани от парите и властта. Да, също така една огромна част от жените също се привлича от тялото и мускулите.

Но, пък има една порода хора, които без да бъдат супер богати или пък да имат супер тяло привличат жените като магнит. Ето, някои от техните тайни.

Изградете своя образ

Опитайте да се сприятелите с колкото се може повече хора. Дори да не станете най-близки приятелите, то Вие поне ще имате някакви контакти и евентуално ако някой ден Ви се наложи да разчитате помощ в определена сфера ще имате кой да попитате. Освен това се опитайте да се запознаете с поне няколко приятелите на желаното от Вас момиче и никога не се срамувайте да казвате какво мислите за другите хора пред приятелите си. Малко момичета могат да отхвърлят мъж, който всеки харесва, освен ако това не е някоя бунтарка, която отхвърля общо взето всичко.

Правете обратното на това, което другите мъже правят

Ако желаното от Вас момиче има много обожатели, то тогава имате малък проблем. Сигурно всеки един от тези обожатели е покрай нея и непрекъснато я заспива от комплименти. Вие не бъдете такава лепка! Дръжте се мило за кратък период от време и след това я игнорирайте. Тя е свикнала да има всеки когото си поиска, но като види, че Вие няма да се дадете лесно тя ще направи и невъзможното за да ви има. Е, нали това е и нашата цел.

Слабата черта на всички жени – ревността

Възползвайте се от нея. Накарайте желаното момиче да види, че Вие сте желан и от други момичета. Всички знаем колко ревниви могат да бъдат жените, така че този трик може да Ви помогне да постигнете страхотни успехи.

Срамът е наш враг!

Спрете да бъдете срамежливи, това в никакъв случай не ви носи успех(освен в някои холивудски филми, но това тук е живот, нали!). Ако не знаете как да победите срама си, то тогава ето ви един съвет. Отделете 1-2 часа и излезте някъде където има непрекъснат поток от хора. След това заговоряйте напълно непознати момичета и се опитвайте да задържите разговора колкото се може по-дълги и евентуално да и вземете телефона. Ако не можете да го направите с някое момиче, отидете и поговорете с някой непознат баба/дядо, който си седи в някой парк. Те обикновено без това скучаят и ще си поговорят с Вас. Така ще видите, че няма нищо страшно в това да заговаряте непознати хора, и се надяваме, че следващия път когато излезете на лов за “GSM номера” ще сте по-самоуверени и ще имате по-голям успех.

Усмивката

Едва ли е нужно да Ви казвам да се усмихвате. Не някоя усмивка, при която събеседника ви може да види всичките ви зъби, нито пък някаква насмешлива. ПРосто застанете пред огледало или пред някой добър приятел/ка и се поупражнявайте. Все пак никой не обича киселите мъже.

Докосвайте я

Малки и нежни докосквания по-ръцете, лицето и гърба – това е перфектен начин за да се слбижите с момичето. Но не прибързвайте. Ако на момичето този жест не и харесва, то тогава тя ще Ви каже. Ако тя ви предупреди това значи, че сте подранили, изчакайте малко, продължете разговора и можете да се опитате по-късно.

Всяка жена е различна

Всички жени са различни и се интересуват от различни неща, така че ако сте свалили някое момиче след като сте започнали разговор за някоя дискотека, то можете да зарибите някоя друга мацка с разговор за някой любовен роман. Просто внимайте и следете своята плячка. Обикновено винаги можете да намерите нещо, с което да започнете разговор – примерно книга, която тя чете в парка, някоя дреха или пък просто да я питате за посока. Също така някои хора доста успешно практикуват директната покана за кафе, но това не е много подходящо за начинаещи.

Запазете своите тайни!

Не разкривайте прекалено много пред нея. Но все пак не бъдете много груби и и отговаряйте на въпросите, които тя има към Вас. Примерно не е много добре още на първа среща да и кажете къде криете парите си вкъщи, но пък няма и смисъл да не и казваш името си.

Упражнявайте се

Това, че сте физически атрактивни и имате добро тяло ще Ви даде едно предимство пред жените – все пак всички жени искат да бъдат защитени, а каква по-добра защита от 85 килограма мускули. Освен това ще имате повече самочувствие и ще сте доста по-спокойни. Но пък и тези, които не могат да се похвалят с перфектно тяло имат един друг плюс – те имат по-лесен достъп до умът на момичетата, нейните мечти, цели, като лесно можете да се възползвате от тази информация.ВНИМАНИЕСвалянето на момичета(а защо пък не свалянето на момчета) е доста трудна работа. Научава се главно с метода на проби и грешки(главно на грешки), затова не губете кураж.

Но все пак бих искал да направя нещо и за тези от Вас, които искат да се научат по по-бързият начин. Има страшно много начини да се научите на това изкуство.

Първият начин е да посетите или купите някой семинар, където някакъв човек ще Ви пробута някое филмче, където Ви разправя големи глупости, които в повечето случаи дори не работят. Какво му плащаш, някакви со 300$(а някои са и повече).

Другият вариант е чрез многобройните книги. На пазара има хиляди книги, толкова видео обучения и още толкова аудио интервюта с експерти в тази област, които уж споделят своите тайни, но пък всъщност споделят само 1% от важните неща. Какво му плащаш – 20/30$ на книга или видео курс.

И третият вариант, който според мен е най-добър и практичен. Чрез него получавате достъп до библиотека където са складирани страшно много е-книги, интервюта и видео курсове, като можете да се възползвате от това знание когато и както си поискате. Също така получавате достъп до няколко големи експерти и можете да задавате въпросите си към тях както по скайп, така и по имейл. Логично, тази информация не е безплатна и се изисква 4.95$ месечна такса за да станете член на тази библиотека. Но сравнено с информацията, която можеш да получиш там таксата е нищожна!

Можете да проверите за повече информация на следния сайт, където ще видите и бутона за регистриране в библиотеката. Плащането се извършва с Пейпал, дебитна или кредитна карта. Но, ако случайно имате някакви въпроси моля свържете се с нас на скайп:seductionbeast.com и ще се постараем да Ви помогнем.

Тази страничка ще се обновява често и към нея ще бъдат добавени още съвети, възможно е и безплатни е-книги и курсове, така че запишете си тази страничка и посещавайте по-често. Също така ще има бонуси и за хората, които се свържат с нас по скайп.

Няма подобни статии.

Автор: Axeny

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (1)

  1. Hambo

    А как да кача в автобуса всяка баба , която не желае това …

Вашият коментар