Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Коледни подаръци

8 февруари 2011 | Автор: H1pNoTiC | Публикувана в Ревюта

Коледните подаръци за децата

Отварянето на подаръците под коледната елха винаги е доставяло радост сред децата, но изборът на подходящ подарък не винаги се оказва лесна задача. С тази статия ще ви помогнем да изберете подходящ дар сред огромният избор от детски играчки. Разбира се първата стъпка е да попитаме малчугана какво иска да му донесе дядо коледа за празника. Но при евентуален отговор “Искам кукла…” топката се връща във вашето поле. Според възрастта на детето ви препоръчваме няколко класически решения при избора на подходящ подарък.

За бебета и деца до 2 годишна възраст практични подаръци са например меки пъзели, фигурки, кубчета. Те помагат на детето да се развива логически и в същото време са безопастни. Имаите предвид че едно дете на годинка или две едва ли ще оцени някаква интерактивна играчка, а в много от случаите тя дори може бъде опасна за него.

За деца между 2 и 4 годишна възраст спектъра възможни играчки става по-голям. За момиче може да се спрете на разстяща кукла, пълзящо бебе или друга интерактивна играчка. В повече от случаите на описанието на продукта производителите слагат препоръчителна възраст, така че смело може да им се доверите. Все пак тази практика се е превърнала в световен стандарт, а и самите търговци биха могли да ви дадът съвет затова до каква степен е обезопасена. За момче пък може да изберете детско автомобилче с педали.

За деца между 4 и 7 годишна възраст играчките са още по-интелигентни, но наред с това и по-скъпи. За момиченце подходящ подарък може бъде готварски или гримьорски комплект. Тези комплекти включват редица мини аксесоарчета, които предизвикват голям интерес сред малките. В същото време може да бъдете по-спокойни тъй като децата от тази възраст вече са осъзнали какво трябва и какво не трябва да бъде поглъщано. Друг интересен, детски подарък е кухненският кът. Там изборът също е огромен и в зависимост от сумата, която сте заделили може да избирате от огромни кухненски кътове с всевъзможни уреди до по-малки такива. Разбира се в първият случай цената на един луксозен кухненски кът се доближава до цената на един реален такъв. За момчета в тази възрастона граница подходящи подаръци са войници, фигурки на анимационни герои, автомобилчета. Друг интересен подарък за любимите деца в тази възраст, са велосипедите и тротинетките.

Подходящ подарък за деца между 7 и 10 години са ученическите пособия: ранници, дъски за писане, пастели. Ако желаете може да се спрете и на спортни пособия като топки, федербали и други. За момчетата в тази възраст изключително интересни са играчки с дистанционно управление. На добра цена може да намерите летящи  хеликоптери, радиоуправляеми лодки, дори и автомобилчета вдигащи високи скорости.

Подобни статии:

  1. Киното и телевизията диктуват модата и при играчките Причинта да напиша тази статия беше визитата ми в един магазин предлагащ детски играчки и понеже не се бях озовавал...

Автор: H1pNoTiC

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар