Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Коли скрап

4 февруари 2012 | Автор: SaitBG.com | Публикувана в Бизнес

Именно коли за скрап са едно ценно нещо, което не разбираме и ги оставяме да си изгниват във времето на открито пред нашия блок, къща или вила. Може би много малко знаят, че може да предадат автомобила си за скрап.
Не се замисляйте и не чакайте а потърсете вашата фирма за която се занимава с коли скрап. Тя ще свърши всичко необходимо, тоест ще дойде на място в удобен част и ден за вас, ще превози автомобила със собствен транспорт, ще издаде необходимите документи за дерегистрация в КАТ и ще ви заплати сума пари.

От тук нататък последващата работа е изцяло тяхна задача:
1.Източване на всички течности.
2.Премахване на акумулатора.
3.Премахване на не металните елементи от купето.
4. Премахване на фарове и стъкла.
5. Пресоване на автомобила.
6. Превозването му до площадка за нарязване и претопяването му.

Трябва да се има предвид, че фирмите занимаваши се с искупуване на коли за скрап се намират в определен район град . Така, че ако живеете в София вие ще трябва да позвъните на фирмите напиращи се в този регион. Причината за тази локализация е че транспорта не е евтин и за да е изгодно изкупуването им то той трябва да е в региона на населеното място.

Хубаво е да знаете, че в стари автомобили, като москвич, лада, жигула, волга има много повече желязо от колкото в една 20 годишна западна кола и би трябвало да се получат по добри заплащания. Разбира се нещата зависят и от други фактори, като място къде се намира автомобила, състоянието в което е той и т.н.
Определено трябва да разберете, че е много по изгодно да предадете стария си автомобил за скрап от колкото да го оставите да ръждясва под небето някъде на някой паркинг или поляна.

В зависимост от автомобила вие може да получите 200, 300, 500, та дори и над 1000лв. Но за да разберете с точност се обадете на фирма занимаваща се с коли за скрап.

Подобни статии:

  1. Игри с коли за деца Децата обожават да прекарват часове пред компютъра си играейки онлайн игри. Момиченцата преобличат своите любими онлайн кукли, отглеждат животинчета, а...

Автор: SaitBG.com

Занимавам се с изработка на сайтове и сео оптимизация за тях. Ако имате нужда от тази услуга може да се обърнете чрез контактите на сайт и да направите своето запитване.

Този потребител е публикувал 10 статии.

Вашият коментар