Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Компютърни услуги и поддръжка ан компютри

16 юни 2011 | Автор: handreev | Публикувана в Компютри

Success Solutions извършва професионални хардуерни и софтуерни компютърни услуги, администрация и абонаментна поддръжка на компютри и сървъри, проектира, изгражда и поддържа компютърни мрежи, продава и внедрява софтуерни решения и бизнес продукти, създава и оптимизира фирмени уеб сайтове и т. н.

Хардуерни услуги – диагностика,ремонт и сервиз на компютри и лаптопи – нови и втора употреба. . Разрешаване на възникнали хардуерни проблеми. Замяна на повредени компютърни части с нови компютърни компоненти.

Софтуерни услуги
– инсталация и преинсталация на операционни системи и компютърни програми(инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux), внедряване и конфигуриране на специализиран бизнес софтуер, софтуерна защита чрез антивирусна програма и firewall . Възстановяване на изгубена и изтрита информация. Системно архивиране на важна информация. Разрешаване на възникнали софтуерни проблеми дистанционно.

Изграждане на компютърни мрежи – предлагаме проектиране и изграждане на структурно окабеляване, администриране и системна поддръжка на локални компютърни мрежи, Wi-Fi мрежи за офиси, хотели и заведения и други обекти.

Remote support – oтдалечено администриране при възникнал проблем чрез софтуер за отдалечен достъп – за клиенти сключили договор за абонаментна компютърна поддръжка.

Компютърни услуги и поддръжка на компютри от Success Solutions

- Компютърна поддръжка и администриране на компютърни системи и периферия
- Консултация при закупуване на офис техника
- Премахване на вируси и шпионски софтуер
- Изграждане и администриране на домашни и офис мрежи
- Инсталация и настройка на мрежово оборудване
- Продажба на специализиран бизнес софтуер
- Архивиране на данни и периодичен backup на информация на независим носител
- Възстановяване на изгубени или изтрити данни чрез специализиран софтуер

Success Solutions предлага качествени и достъпни компютърни услуги. Предлага системна абонаментна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри. Осигурява бърза и сигурна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютри и компоненти, софтуерни продукти и бизнес софтуер. Изгражда и поддържа жични и безжични мрежи за офиси, магазини, хотели, заведения и т. н.

Подобни статии:

  1. Ползвате ли услуги на хамали? Може би никога не ви се е налагало да ползвате услугите на хамали, но в един момент може и това...
  2. Наемането на счетоводна къща – ползите Всяка счетоводна къща предлага различни услуги за бизнеса. Тя може напълно да замени собствения счетоводен отдел на фирмата, като предложи...
  3. Онлайн обяви, публикуване на визитки, писане на статии в интернет и още много средства за безплатна бизнес реклама. Интернет обяви, онлайн визитки, директории за статии и още много методи за бизнес реклама. Познати са различни методи за рекламиране...
  4. Защо Google успява с уеб приложенията, а се проваля при устройствата? Платформата Google TV, която имаше възможността да отстрани преградата между класическия телевизор и Интернет, бе толкова хладно приета, че Google...

Автор: handreev

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар