Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Къртене на бетон от кърти.com

6 декември 2010 | Автор: cloxy | Публикувана в Друго

Кърти.com е фирма с традиции, развиваща се в сферата на услугите по къртене на бетон и тухла. Фирмата предлага целия цикъл от услуги (кърти, чисти, извозва) в района на София и повечето от големите градове в страната. Фирмата разполага с пълен набор от къртачна техника, благодарение на която се справяме с най-големите предизвикателства за къртене.

Къртим с пълен набор инструменти за къртене и пробиване и всички необходими камиони за извозване на отпадъци след почистване. Фирмата ни пробива с най-съвременни машини и оборудване. Стараем се да поддържаме оборудването за къртене и извозване в крак с общоприетите стандарти и изисквания на ЕС. Зачитаме и стандартите за обезопасяване на работниците.

Екипът от къртачи, които работят за Kyrti.com са високо квалифицирани и са с дългогодишен опит в услугите по къртене. Нашите работници са здравно и социално осигурени и Кърти.ком поема всички необходими застраховки. Екипите ни са тренирани за къртене в сложни ситуации, на места с трудна достъпност и в екстремни условия.

Поради това ние от Кърти.com можем да отвърнем на всяко предизвикателство имащо общо с дейностите: “кърти чисти извозва”, пробиване, къртене на труднодостъпни места, събаряне на сгради, разрушаване, къртене на бетон, демонтаж на всякакви конструкции и всичко друго, свързано с къртачните услуги. Ние сме може би първата и най-голяма компания за разрушителни услуги в нашата страна. Може да се разчита на нас!

Подобни статии:

  1. Услугaта SEO оптимизация за търсачки от Cloxy Попадане в първите 10 резултата в Google е дълготраен процес, който изисква специфични умения и няколко месечен труд. Много фирми...

Автор: cloxy

Този потребител е публикувал 11 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (3)

  1. [...] целия цикъл от услуги (к…Оригинална статия: Къртене на бетон от кърти.com ← Козметичен център [...]

  2. [...] на бетон от кърти.com | inArticle.info http://www.inarticle.info/%d0%ba%d1%8a%d1%80%…8-com.html в Любими преди 22 секунди edno23.com Начало контакти [...]

  3. Браво колеги !
    Професионалистите в бизнеса трябва да се подкрепят…
    И ние казахме “ДА” на домейните на кирилица също като колегите от Къртене ком :)

Вашият коментар