Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Летни гуми

4 май 2012 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Идва лято. Време е да махнем зимните гуми и да сложим летни такива. Естествено е да търсим и добро отношение на гуми цени. Ако имаме отделен комплект гуми за всеки сезон, то това не е никак сложна задача.
Най-често летните гуми се известни като „high performance” такива. Като цяло са по-добри от зимните, когато говорим за скорост и контрол над автомобила.

Логично обаче и тяхната амортизация протича при по-високи темпове. Т.нар. летни гуми са създадени от по-мек материал, като това повишава сцеплението с пътя и подобрява управлението, спирането и ускорението у една автомобил.

Напълно резонно с оглед на споменатото повишено сцепление самите гуми се износват по-бързо от стандартните такива. Все пак, ако търсите най-доброто за летния сезон за вашата кола, то те са един подходящ вариант за любителите на надеждното ускорение и поведение на автомобилите.

Сигурно сте чували и за всесезонните гуми, които обаче са научна фантастика. Това е просто един умел начин за опитните търговци на автомобилни гуми да продадат стоката си на хора, които не познават в детайли този компонент от своя автомобил. Всъщност предлаганите като всесезонни гуми са с комбинирани характеристики, но нашата препоръка е, ако имате финансовата възможност разбира се да се снабдите с гуми, подходящи за всеки сезон и терен. Всесезонните гуми са от типа M+S (Mud + Snow), което в превод от английски означава Кал+Сняг и обещават да се справи прилично при почти всякакви условия и терени.

При избор на гуми у нас все пак водеща си остава цената. В тази икономическа ситуация, в която се намира страната и при високите цени на горивата и ремонтните дейности по автомобила, които възникват често заради ужасните пътища, то собствениците често не искат да инвестират твърде големи суми в този компонент. Най-често оправданията са базирани на дупките по пътищата, които могат да съсипят дори най-хубавите гуми. Именно тази ситуация налага да се правят по-практични и рационални решения и да се търси оптимално съотношение, когато говорим за цена и качество.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар