Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ливърпул записа седмо равенство

17 януари 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Отборът на Кени Далгиш завърши наравно с Блекбърн и така за седми път от началото на сезона не можа да вземе пълния брой точки от мача.
Намиращият се в дъното на таблицата Блекбърн направи 1:1 при гостуването си на „Анфийлд” и успя да вземе точка, противно на всички прогнози за Премиършип.
Домакините не спираха да притесняват вратата на своя съперник още от самото начало мача чрез непрестанните атаки на Анди Керъл и Луис Суарес.
„Червените” неможаха да открият резултата в 30-та минута, след като голът им бе отменен заради засада, а малко по-късно Родригес бе повален в наказателното поле на гостите, но дузпа не бе изпълнена заради предварително посочена засада.
В опит да изчисти топката при центриране от ъглов удар на Блекбърн, Чарли Адам си вкара автогол, който изведе момчетата на Стийв Кийн напред.
След по-малко от десет минути, Мартин Шкъртел центрира, а Макси Родиргес засече топката с глава и я прати право в мрежата на Марк Бън за 1:1.
„Мърсисайди” продължиха да атакуват и показаха, че са готови на всичко за да си тръгнат с трите точки от „Анфийлд”, като допънителни сили и подкрепа в отбора даде капитанът на „мърсисайдци” Стивън Джерард.
Не след дълго Суарес и Даунинг можеха да изведът домакините напред, но ударите им не намериха очертанията на вратата. В последните секунди на продължението ударът на Керъл бе избит от голлинията.
Така Ливърпул трябваше да се задоволи с точката на собственият си стадион срещу последния в класирането.
В следващият кръг възпитаниците на Далгиш посрещат Нюкасъл у дома, като повечето футболни прогнози сочат „червените” за фаворит в предстоящата среща.

Подобни статии:

  1. Ливърпул чакат резултатите за Джерард Старши-треньорът на „мърсисайдци” Кени Далгиш очаква да разбере колко сериозна е инфекцията в глезена на капитана Стивън Джерард в началото...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар