Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Лида

23 май 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Здраве & Фитнес

Лида е името на новото ефективно средство срещу затлъстяването като от скоро то се предлага и на българския пазар. Силното въздействие на съставките на Лида са главната предпоставка за разграждането на мазнините, “събуждането” на мудния метаболизъм и подтискането на глада. Това са именно най-големите проблеми пред всеки решил да се раздели с няколко килограма от теглото си. С напредването на възраста при всеки човек метаболизма или по друг начин казано усвояването на веществата се забавя. Това води до натрупване на неусвоени мазнини по цялото тяло.

Решението на тези проблеми е отслабване с Лида, продукт влияещ директно върху мастните киселини и тяхното раграждане. Този резултат е постигнат чрез съчетанието на различни билки и екстракти от семена и плодове. Екстрактът от горчив портокал например освен за подобряването на метаболизма влияе и върху възприятието за ненахраненост, което много често е лъжовно.

Екстракта от листа на растението черница, които се съдържат в Лида спомага за понижаване на високакръвна захар, полезни за ставите, както и за кръвообращението. Семената от кайсия присъстващи в таблетките Лида подобряват работата на червата, черния дроб, използват се и при проблеми с очите. На практика, ако направите курс отслабване с Лида ще подобрите много от функциите на органите във вашето тяло. Лида действа като очистител на всякакви нежелани вещества, които не се преработени и изхвърлени по една или друга причина от вашето тяло.

Отслабване с Лида ще даде така необходимото освежаване и пречистване на тялото ви. Това ще ви накара да се почуствате по-силни, идръжливи и бодри. Не пренебрегвайте здравето си и използвайте момента за едно приятно отслабване с Лида. Много хора не обръщат сериозно внимание на здравето си докато се чустват добре и едва когато възникне заболяване се предприемат мерки. Най-добрата грижа за здравето ни е неговото подържане ежедневно, като това може да стане и чрез Лида.

 

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар