Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Логистика

14 септември 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Бизнес

Логистиката е един от основните инструменти на бизнеса в наши дни. Всъщност самата логистика е доставянето на блага от една точка до друга при установени цени и обезпечени срокове, които удовлетворяват желанията на 2-та субекта по сделката – фирмата за логистика и фирмата-потребител на тези услуги.

В родината ни има редица фирми за логистични услуги и въпреки че техния брой беше намален като пряко следствие от неприятната финансова и икономическа криза, то ожесточената непрестанна борба помежду им изобщо не е намаляла, а напротив – засилила се е. В България клонове откриха и няколко световни международни компании за логистични услуги и логистика, имащи дълги традиции и опит в тази ниша, а също така и сериозен обем служители и представителства в цял свят.

През 21 век подходящото използване на логистични услуги и логистика за постигане на целите на бизнеса е изключително сигурен вариант да се борите ефективно срещу конкурентните предприятия като усъвършенствате възможностите си за снабдяване, пласмент и самата вътрешно производствена логистика. В интерес на истината по този начин се казват и трите направления в логистиката в зависимост от функционалността им – дистрибуционна, снабдителна и производствена.

До преди десет години малцина бяха запознати с това какво e самата логистика, към днешна дата обаче почти всяка компания в страната разполага с обучен екип от професионалисти в на логистиката, търсещи най-добрите методи за усъвършенстване на този важен процес.

При добре създаден логистичен план предприятието ви ще може да обезпечи притока на материали и суровини, в кратки срокове и на оптимални цени, а това от своя страна ще повлияе и на обема средства, влагани за производството на единица продукт.

След вашите разходи са намалели, то вие спокойно ще сте в състояние да свалите и цените на вашия продукт, респективно, при което при съпоставимо качество с конкуренцията вие ще се изградите като водещи във вашата област. Не бива да забравяме, че цената е водещ компонент и клиентите са винаги някъде там, търсейки най-добрата цена за търсения продукт.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар