Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Маси за кухнята

23 февруари 2013 | Автор: doorsbg | Публикувана в Бизнес

Масата във всеки дом е незаменима част от цялостния интериор. Винаги се разполага в средата на помещението, което и фокусира вниманието на нея. Ние от Борман Комерс сме подготвили кратко изложение на това, което предлага пазара от кухненски маси, а когато стигнете до покупката, може да ни потърсите.
Масите се предлагат в голямо многообразие от форми, материали на изработка, разцветки и предназначения, но сега основно ще се спрем на подбора на кухненските маси.
Масата за кухненски нужди не е лукс, нито прищявка, тя е една от най-важните мебели в кухненското обзавеждане и затова в избора й трябва да се обърне по-специално внимание.
Масата в кухнята служи за много дейности, но основната цел и задача е да се ползва по време на хранене. За тази нейна функция тя трябва да е прецизно избрана по размери. Височината й не бива да е нито прекалено ниско, за да не създава неудобства по време на консумирането на различните ястия, нито трябва да е твърде висока и да създава неудобство при посягане към нейното аранжиране.
Масата за кухня може да бъде в различни форми в зависимост от пространството в кухнята ни.
Съществуват разнообразни по форма и размери маси. Кухненската трапезна маса трябва да е достатъчно голяма, за да можем да работим и да се храним на нея, а в случаи, че имаме гости добър вариант са разтегателните маси, чиито допълнителни плочи се прибират, когато не са необходими. По форма масите са елипсовидни, кръгли, овални, правоъгълни и квадратни.
Материалите, от които се правят кухненските маси са също в богата гама. Най-добри са масите от тежък масив на дърво, но винаги според останалата част на кухненското обзавеждане може да изберете тази, която е най-сходна с вашата кухня.
Друг съвременен и много използван материал за маса в кухнята са тези от естествен фурнир. Те са и много търсени, заради ниските цени и лекотата на поддръжка. Ефектни са и красиви.
Варианти маси от масивно дърво със стъклено покритие дават на кухнята страхотна визия придружена с модернистичен вид. Те са добър избор ако търсите изящество и естетика в кухнята си.
Кухненските обзавеждания на Борман Комерс предлагат изобилие от маси. Разгледайте, изберете и ни потърсете.

Подобни статии:

  1. Кухненско обзавеждане – стилно и модерно Блестящата или матова повърхност на оборудването в модерната кухня подхожда на подходящо модерно кухненско обзавеждане. Проява на лош дизайнерски вкус...

Автор: doorsbg

Борман Комерс е вносител на интериорни врати и входни врати от Европейски производители. Производство и внос на кухни по размер и модулни, от МДФ и ПДЧ.

Този потребител е публикувал 8 статии.

Вашият коментар