Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Местни избори в Дряново 2011 – за едно по-добро бъдеще

7 октомври 2011 | Автор: krazymir | Публикувана в Новини & Политика

Местни избори 2011 - ДряновоСъвсем скоро предстоят местни избори 2011. Една от многото общини, където предстоят местни избори е именно община Дряново. Закътания в подножието на Стара Планина град гледа смело в бъдещето и очаква своите бъдещи избраници, които да го поведат към просперитет и развитие.

Населението на града, възлизащо на около 10 хиляди души е отправило взора си към предстоящите местни избори, за да излъчи най-подходящия кмет за Дряново. Сред многото формации и партийни структури, своето име откроява гражданска инициатива „Дряново да бъде”, чиито кандидат за кметски избори 2011 е Емил Попов.

Емил Попов е всепризнат финансов експерт и отличен мениджър с множество контакти по най-високите върхове на държавата. Използвайки своята амбициозна програма за икономическо съживяване на Дряново, той следва визията за превръщане на града и общината в модел за подражание за останалите общини в България.

Родният в Дряново Емил Попов, подобно на други личности дали своя принос за културното наследство на града е човек със строго отношение към проблемите на града, където според него управлението трябва да бъде напълно прозрачно, като така се избягват всякакви корупционни схеми и сделки зад кулисите. Друг момент от програмата на Емил Попов и „Дряново да бъде” е привличането на инвеститори, които да раздвижат пазара, а също така и амбициозни проекти в областта на туризма, които да възвърнат славата на Дряново.

Своята подкрепа за благородната мисия на „Дряново да бъде”, съчетало признати експерти от най-различни сфери на обществения и икономически живот в листата си за общински съветници и Емил Попов изразиха редица изтъкнати бизнесмени, политици и интелектуалци. Сред тях са Емил Хърсев, Соломон Паси, Мартин Заимов, Максим Бехар и много, много други.

„Дряново да бъде” и кандидата за кмет Емил Попов имат точни и ясни цели пред себе си, с които целят да облагодетелстват всички граждани на Дряново, за да се превърне то в едно по-добро място за живеене.

Подобни статии:

  1. 7 стъпки за по-добро мотивационно писмо При търсене на работа в чужбина, или в България, когото кандидатствате за някоя позиция Вие най вероятно подавате и мотивационно...
  2. Покер новини от Световните покер серии WSOP 2011 Едно от събитията, част от Световните покер серии WSOP, в което се очаква участие на най-много професионалисти е Pot-Limit Hold’em...
  3. Рамадан 2011 Свещения мюсюлмански месец  Рамадан започва  днес – 1 Август 2011г. Мюсюлманите по  целия  свят ще започнат с  всекидневните  си  пости ...

Автор: krazymir

Заминавам се с интернет маркетинг и оптимизация. Темите по които поствам напоследък са държавен вестник, счетоводство, данъчно законодателство, финанси, трз и лс, типови договори и първични счетоводни документи, както и традиционните ремонт на покриви и кърти чисти извозва.

Този потребител е публикувал 4 статии.

Вашият коментар