Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Микрослушалка за ефективна и качествена работа

18 ноември 2011 | Автор: spystorero | Публикувана в Друго

Когато на човек му се налага да свърши някоя важна работа, той винаги търси най-изгодният вариант. И най-доброто средство, с което това да стане. В зависимост от това какво точно трябва да свършите може да ползвате различни средства. Когато става дума за нещо като лична тайна или пък разобличаване, стига да не се притеснявате от своята съвест, може да ползвате някои от разнообразните шпионски джаджи. Има толкова много подходящи за тази цел – камери, подслушватели, заглушители. Просто трябва да изберете какво точно искате да направите. Да не говорим, че някои от скритите камери може да се ползват и като камери, които да използвате при специални случаи. Например, ако някои ваш изпълнител има концерт, а вие не може да внесете апарата си, поради забрана от снимки. И много други.

Едно такова шпионско средство е малката микрослушалка. Тя ще ви помогне в много напечени положения, каквото е например вземането на изпита. Или пък непредвиден разговор, докато шофирате. Или пък съвсем предвиден. Все пак, ако службата ви е свързана с много пътувания и разговори, в един момент се получава така, че повечето от тях провеждате в колата си, докато карате. А това не е никак безопасно. В този случай именно една такава малка слушалка, която често наричат и шпионска слушалка е идеалното решение. Тя работи на принципа на хендсфрито с тази разлика, че е напълно безжична и е много по-малка от него. Може да разговаряте напълно необезпокоявани от никой или нищо, докато отивате на работа или в друг град.

Освен за това обаче, такава слушалка може да се ползва и за някои други неща. Например, ако не искате всички да чуят разговора ви с някой, тъй като често микрофона на самия мобилен телефон е много силен, то може да я използвате. Или пък да я използвате като слушалка за преписване. Да, точно така, когато имате изпит, който не ви влече ама никак, да научите и ред по него, едно идеално решение е именно такава слушалка. Стига разбира се, изпита да е писмен, а да не се окаже в последния момент, че е устен и всеки трябва да говори. Което също не е толкова страшно стига да имате време да превключите темата, която са ви задали и да я изпеете, буквално на преподавателя.

Подобни статии:

  1. Търсите работа? Не правете тези грешки! Търсенето на работа също си е работа. За да се постигне положителен резултат в процеса на търсене на работа, е...

Автор: spystorero

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар