Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Най-продаваните парфюми

15 март 2011 | Автор: H1pNoTiC | Публикувана в Мода, Ревюта

С затоплянето на времето, актуални станаха отново парфюмите и благоуханията. В тази статия ще ви запознаем с шестте най-продавани мъжки и дамски парфюми през миналата година.  Ще се опитаме да ви пресъздадем нотките и нюансите на всеки един от тях за да направите по-лесно своят избор при определянето на най-подходящият за вас аромат.

Мъжки парфюми:
1) Paco Rabanne One Million – безспорният победител в класацията е златното кюлче. Подходящ е за всякакви възрастови групи, като характерната за Paco Rabanne нотка в мъжките парфюми и тук е на лице. За пръв път се появява на пазара през 2008 година. Лична оценка: страхотен и тежък.
2) Armani Black Code – черният код на Армани. Това е първият мъжки парфюм на модната линия. Формите на флакона му са вдъхновени от черните смокинги на великият дизайнер. Подходящ вечерен парфюм. Лична оценка: добър/тежък.
3) Bvlgari Aqva – появява се през 2005 година. Открояващи се нотки на портокал и екзотични плодове. Както загатва името на продукта Aqva (Aqua), този парфюм е свеж и подходящ за ежедневно ползване. Лична оценка: добър/свеж.

Дамски парфюми:
1) Versace Cristal Noir – черният кристал на Versace. Капачката на продукта наподобява черен, кристален диамант. Лансиран на пазара през 2004 година, това е най-продаваният дамски парфюм за 2010-та година. Лична оценка: не го харесвам/тежък;
2) Bvlgari Omnia Crystalline – белият вариант на прочутата серия Omnia е реализиран през 2005 година. Crystalline е лек и закачлив летен аромат подходящ за ежедневно ползване. Лична оценка: страхотен/лек
3) Paco Rabanne Lady Million – въпреки че се появи по-късно в нашите електронни магазини, Lady Million успя за кратко време да влезе в ТОП3. Флакона на продукта наподобява златен диамант. Подходящ парфюм за всякакви възрастови групи. Лична оценка: страхотен/тежък.

Класацията е направена на базата на няколко управлявани от нас парфюмерийни магазини.

Няма подобни статии.

Автор: H1pNoTiC

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар