Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

На какви уроци по танци да запишем нашето дете

8 януари 2012 | Автор: yasoo | Публикувана в Здраве & Фитнес

Чудили ли сте се на какъв полезен спорт може да запишете вашето дете? А защо да не са модерни танци като например джаз балет, модерен балет, хип-хоп или салса? Това е вид спорт. Детето ви ще се научи на много нови стъпки и полезни неща благодарение на уроците по танци. Ще се научи да диша правилно, на дисциплина, на упоритост, на издръжливост и много други важни качества. Ще се запознае с нови деца на неговата възраст и като цяло ще му бъде много приятно. Всяко малко момче или момиче си има своите музикални идоли. Дали това е Еминем, Риана или който и да е.. вашето дете иска да прилича на тях. А това може да стане чрез уроци по танци в някоя от многобройните танцови школи! Ако до сега сте харесали предложението, ще ви препоръчам няколко вида танци, които биха се харесали на вашето дете.

Модерен балет или Джаз балет – това е танцов стил, наблягащ на собствената интерпретация на танцьора, вместо точни стъпки, както в балета. Модерните танцьори отхвърлят ограниченията на класическия балет, използвайки движения, извлечени от своите вътрешни чувства и мисли. Това е популярен спорт при децата и тинейджърите, защото те правят това, което смятат за добре. Има много танцови школи в София и в страната в които се провеждат уроци по танци.

Следващия вид танци, които се харесват на почти всички деца са Хип хоп и улични танци. Хип-хопът се централизира към стил танци, основно танцувани на фона на хип хоп музика или произлязла от хип-хоп културата музика. Танците включват широк диапазон стилове – брейк, локинг , попинг , създадени през 70-те години на 20-ти век от афро-американците. Различно между хип-хоп танците и другите танцови стилове като модерен балет, спортните танци, джаз балет, класически балет и др. е това, че често танцуването се извършва под формата на импровизация хип-хоп танцьорите често биват включени в такива състезания. Хип-хопът се основава от няколко култури, включително джаз, рок, степ и американската и латино културата. Хип-хопът е страшно енергична танцова форма. Уникален е с това, че позволява голяма свобода на движение и добавянето на движения към танца на личностните усещания на всеки танцьор.

Това са двата най-известни танцови стилове, които биха се харесали от вашите деца. Разбира се, най-добре ще е да попитате самите тях какво предпочитат.

Подобни статии:

  1. Как да определите правилната порция за дете? Когато стане въпрос за хранене за деца, съществуват насоки за това какви трябва да са техните порциите. Децата винаги питат...

Автор: yasoo

Казвам се Ясен Иванов а в интернет пространството съм по известен като yasoo. Занимавам се с графичен дизайн а в свободното си време обичам да ходя на езда сред природата и да танцувам и така ми хрумна да създам сайтовете В света на конете и Dance with VeroniQue

Този потребител е публикувал 3 статии.

Вашият коментар