Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

На коя жена какви букети и цветя подхождат

29 ноември 2011 | Автор: spystorero | Публикувана в Друго

Когато отиваме на гости по повод рожден ден или друго важно събитие, е съвсем нормално да искаме да зарадваме домакина или домакинята. И тогава освен подаръка, ни идва на ум да подарим и някой от многообразните букети. Но как ги избирате? Отивате в магазина и си харесвате някой? По какви критерии? Знаете ли, че има значение например за каква жена или мъж е букета, на колко години и какво социално положение заема? Не? Е, ето няколко съвета относно това какво и по какъв повод се подарява. Тук важи правилото само за дамите.
Според възрастта. Когато сте решили да поднесете подаръка с букет или просто само букет, се съобразете с това на каква възраст е жената. Ако дамата е жена над 50 години, е добре да се ориентирате към букети в лилавата гама. Такива цветя са еустома, хризантема, орхидея, роза, лале и др.
Ако пък е по-млада, във възрастта 40-50 години, разгледайте сайтовете с доставка на букети, които предлагат съчетания на златисто-оранжеви букети. Цветя в тази гама са някои видове рози, например чаените, хризантемите, лилиумите, лалетата и др.
За млада жена е прието да се поднасят букети в червените тонове. Или изберете букет само от един вид цветя или направете съчетание от различни видове, но в подходящия червеникав тон. Рози, лалета, лилиуми, далии са някои от цветята, подходящи за такъв букет.
Форма на букета. И това има голямо значение за правилния ви избор. По принцип класическата форма на един букет е кръгла. Той много по-лесно се транспортира, особено, ако е част от многото онлайн цветя, които предлагат вече разрастващите се онлайн магазини. Освен това в такъв букет могат да намерят място всички видове цветя. Ако държите да сте различни, то подарете или изпратете висок букет. За целта ви трябват цветя с дълги дръжки. Като лилиуми.

Повод за букети. Изключително важно е да се съобразите с това по какъв повод ще се поднасят цветята. Ако поднасяте букет на колежка, бизнес партньорка или пък шефката, е добре да изберете благородни цветя, като рози, орхидеи или лилиуми. Изберете и скъпа опаковка, лъскава. Като цяло букета трябва да говори за лукс и стил.

Доставка на букети. Ако вместо да поднесете лично вашият подарък, сте поръчали да се достави до определена точка, е добре да са под формата на букет. В офиса по-добре би стояла една кошница с цветя.

На кого ги поднасяте. Много е важно и на каква жена от вашето обкръжение подарявате цветя. Добре е, винаги, когато отивате в дома на любимата жена да й занесете цветя. Ако живее с майка си или сестра си, не забравяйте и тях. Ще останат очаровани.

Цветя и за домакинята. Когато сте поканен на гости по повод рожден ден на мъж, не забравяйте да изберете хубав букет за половинката му. Все пак тя ви посреща в дома си и би било неучтиво от ваша страна да идете в дома й с празни за нея ръце.

Подобни статии:

  1. Изненадайте жена на живота Ви с доставка на цветя В ежедневието ни вече почти всичко можеш да свършиш или закупиш по интернет. Пример за това е, че е напълно...
  2. Идеи за булчински букети при поръчка доставка на цветя за вашата сватба Планирате скоро да се омъжите? Ако е така трябва да сте наясно, че ви очакват стотици неща от които да...
  3. „Цветен Свят“ – доставка на букети за всеки делник или празник За да покажете на някоя жена колко е с специална за вас, направете нещо спонтанно, като например подарете и цвете....
  4. Достаква на букети – чудесен начин да поднесете перфектния подарък Цветя правят живота ни по-красив и светъл. Те носят радост и много усмивки на другите хора. Те притежават тази магия...
  5. Доставка на цветя за всяко важно събитие Цветята са специални и често могат да кажат много повече от думите. Оставете ги да пожелаят честит рожден ден, да...

Автор: spystorero

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар