Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

НОВО или ВТОРА УПОТРЕБА

3 октомври 2012 | Автор: donchevas | Публикувана в Мода

Като всяка жена и аз съм суетна J Искам да изглеждам перфектно и в крак с последните модни тенденции. Това, разбира се, е свързано с финансови средства. Много често се налага да разполагаме с много финанси, за да постигнем това.
И тук стигаме до въпроса как да ограничим разхищението в тези дни на криза? Как да сме модерни и да не харчим много средства. Като намалим покупките?! Като избираме по-евтини стоки, които не са маркови?! Да, но нали често евтиното излиза по-скъпо.
Така че може да си купим маркова стока, но по-рядко.
Другият вариант, който се дискутира напоследък, е закупуването на стоки втора употреба. Не, не си мислете, че става дума за парцали. Разхождайки се по тези магазини може да откриете невероятни неща. Стоки, които дори са с етикетите.
Най-най-добрият вариант е да имате добра позната, която е собственик на такъв магазин или поне работи в него. Така ще бъдете осведомени винаги, когато се получава нова стока. Ще имате право на избор. Ще Ви запазват най-хубавите и красиви дрехи. Макар че вече не става дума само за дрехи. Може да си намерите и стоки за бита, домакински прибори, уреди и т.н. Просто трябва да сте на точното място в точното време.

Ще имате нещо, което ще е уникално, ще е на по-високо качество от предлаганите тук по магазините и ще е на по-ниска цена. Недостатък е факта, че някой го е ползвал преди Вас. В повечето случаи. Но някои от артикулите са толкова добре запазени, че не си личи дали са ползвани или не, обличани или не.

За тези, които нямат афинитет към стоките втора употреба остава разходката по магазините и оставянето на “една бала” пари в тях. И аз обичам да обикалям по магазините. Типично по женски J Но аз вече само гледам. Поради един прост факт – при мен се наблюдава явлението “професионална деформация”. Аз знам къде по дрехата да гледам и мога да видя скритите дефекти. Така че за мен вече не е рентабилно да плащам много за по-ниско качество.

Всеки преценява какво и откъде ще си купи. Просто трябва “малко” време за една женска обиколка по магазините. Така че грабвайте дружките и на разходка по магазините. Пък няма да казваме, ако си купим нещо втора употреба :)

Подобни статии:

  1. Как да пазаруваме детски и бебешки дрехи от онлайн магазин Ако имате малко дете или ви се е налагало да пазарувате детски дрехи за близко дете тогава значи сте наясно,...
  2. HTC Desire C – част втора В продължение на предишната ни статия – HTC Desire C Тъй като Desire C е доста слаб в сравнение с...

Автор: donchevas

Средностатистическа Бг жена - мама на двама, работеща в офис, но с желание да се развива в И-нет пространството. Искам да доразвия блога си, да се занимавам с преводи и писане. Надявам се, че силата, вдъхновението и упоритостта ще ми стигнат да успея и да реализирам желанията си.

Този потребител е публикувал 4 статии.

Вашият коментар