Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Онлайн покерът

29 септември 2011 | Автор: Mproduction | Публикувана в Без категория

Една нова стъпка в развитието на тази игра или поредният начин да се приберат парите на обикновенните любители

 

Всички много добре знаем, че става въпрос за игра с карти от няколко човека. Всъщност зад името „Покер” се крият стотици разновидности на тази игра и трудно би могло да се определи откъде всъщност произлиза и как е стигнал до нас вида които играем днес.

Нашата цел, не е да Ви обременяваме с исторически факти или теоритични постановки относно самата игра, а да наблегнем на няколко интересни момента при онлайн версията й. Така че просто ще изредим няколко факта които могат да бъдат разгледани от различни переспективи.

1. Предоставя възможност за неограничен брой хора, от всички краища на светът да се включат и играят заедно.

2. Има множество бонуси: под формата на препоръки, първоначални бонуси, бонуси без депозит и т.н.

3. Възможност за използването на допълнителни съветващи програми, позволяващи преценка за силата на ръката, следящи стилът на игра на противниците и т.н.

4. Не трябва да забравяме възможноста за незабелязано общуване между отделните играчи на масата(различни програми за обмен на текстова и звукова информация).

Има още много интересни детайли които биха показали разликите в онлайн играта и тази на живо, но и тези са достатъчни за да разберете какво е становището ни.

Предимството от първата точка е ясно, но това на което искаме да ви обърнем внимание, е че всъщност никога не можем да сме сигурни дали играем срещу реален човек! Има много „градски легенди” за покер ботове, но каква всъщност е реалността? Нашето мнение, е че има два основни типа: такива които играят от страна на сайта(за повишаване на броя на поситителите, и за контрол върху печалбите им)  и такива които се ползват от потребителите.

Веднага възниква въпросът: колко са добри тези програми? – обикновено се продават с една пасивна логика и възможност да си закупиш друга или да си направиш собствена(което се оказва доста сложно). Тук е момента да Ви предложим една интересна алтернатива: БОКЕР – един покер бот програмиран специално за да печели в директни двубои(Heads Up)

http://www.bettingbotsystems.com/Boker.aspx

За да се уверите във възможностите дори не е необходимо да го сваляте, защото се предлага онлайн симулатор, където можете да премерите сили играейки срещу него(версията засега е демо). http://www.bettingbotsystems.com/headsupsimulator.aspx

Относно втората точка е необходимо само да се замислим как се покриват загубите от този рекламен ход и дали всъщност е възможно това да става само с комисионните на масите. Като тема за размисъл: нашият покер симулатор можеше да бъде пуснат с опция да печели винаги срещу играещите срещу него или поне да настроим някакъв процент(все пак контролираме и другата страна  - самата игра), но ние предпочитаме да предоставим възможност за максимално добра преценка на бъдещите ползватели и БОТЪТ играе „без да знае следващите карти”!

Трета точка: тези програми всъщност са покер ботове, но взимането на решение остава за потребителя им, ние ви предлагаме всичко това, но с плюсът на избягване отговорността и напрежението при взимане на решение.

Коментар по четвърта точка не е неоходим.

Нашият извод: Тази вид разновидност на ПОКЕРА(онлайн независимо от залата) отдавна е изместила акцента от мястото за забавление към средство за правене на пари. Ако искате да подобрите шансовете си просто посетете: http://www.bettingbotsystems.com/

Подобни статии:

  1. Защо слушаме радио онлайн? Някога да сте се питали защо толкова много хора слушат музика онлайн всеки ден? Нека ви разкрием тайната на онлайн...
  2. Покер новини от Световните покер серии WSOP 2011 Едно от събитията, част от Световните покер серии WSOP, в което се очаква участие на най-много професионалисти е Pot-Limit Hold’em...

Автор: Mproduction

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар