Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Осветление и осветителни тела в нашия дом

15 август 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

Поставянето на модерно осветление е далеч нелека задача, въпреки че на пръв поглед изглежда, че всеки би се справил перфектно с нея.

Естествено добре e да се запознаете с предпоставките и спънките за създаване на красиво и стилно осветление във вашия дом. За целта може да потърсите помощ от интериорен дизайнер и електротехник или да се консултирате с експертите в големите специализирани магазини за осветление, осветителни тела и лампи.

В настоящата публикация ще ви дадем няколко съвета как да се справите ефективно с баланса и подбора на осветителни тела и лампи във вашия дом. Ето ги и тях:
• Осветление в антрето – едно антре се нуждае от по-топли и приканващи тонове, за да подчертае гостоприемността на домакините и да създаде усещане за топла и приятна атмосфера у гостите. Широкото разнообразие от осветителни тела по форма, цвят, мощност и размери на пазара днес ще ви помогне да се справите с това предизвикателство.

Осветление в хола – това е едно от най-големите помещения в почти всеки дом, като там е нужна достатъчна светлина, за да не тъне вашето семейство в полумрак и сенки. Добавете и меко осветление от алтернативно място, каквото е масата например и ефектът е гарантиран.

• Стълбища – те задължително трябва да са осветени достатъчно силно и подходящо, защото никой не иска да се спъне и да си счупи крайник докато ги използва, нали.

• Осветление в кухнята – всяка кухня е място за работа с остри предмети и приготвяне на домашните ви специалитети, а това е достатъчна предпоставка да осигурите нужната светлина в това помещение от вашия дом.

• Осветление в банята – банята може да бъде светла или топла, в зависимост от ефекта, който търсите. Ако имате две бани може да ги осветите по различен начин и така да постигнете пълно задоволство. По този начин ще можете да се бръснете на достатъчно силно осветление, но ще се насладите и на мекото уютно настроение, създавано от осветителните тела и лампи, докато си взимате баня.

Осветление от верига магазини Орион бул. Цар Борис III 197, София телефон 02 8501030.

Подобни статии:

  1. LED осветление със соларни панели за улицата LED осветление със соларни панели за улицата, звучи като брилянтна идея в наши дни. В сравнение с нормалното улично осветление,...
  2. Как да организираме безпроблемно парти на открито Искате да направите шумно парти в градината на вилата, в гората или парка, където няма електоенергия и осветление. Правите купон...

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар