Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Парфюмите в днешно време

20 юли 2011 | Автор: chokoevsubmit | Публикувана в Друго

Парфюма в нашето време е един много ценен и оригинален подарък както за нас самите така и за нашите близки. Парфюма е направен от есенционен материал разтворен в 97% разтвор на алкохол. Видовете са безброй много, основно те се делят на мъжки и женски.

Какво е онлайн парфюмерията. Това е Интернет магазин с добре подготвен каталог и услуги, чрез които можете да си поръчате оригинален парфюм на по-ниска цена. Разнообразието в онлайн парфюмериите също е голямо както в обикновената парфюмерия. Изработени са за улеснение на всички потребители на парфюми, и щом сте си харесали даден аромат да си го поръчате по Интернет и след два дни да го получите.

Парфюмите са някакъв отделен вид изкуство, като творенето започва от създаването на самата миризма и се стигне до направата на бутилката и опаковката. Оригиналният парфюм в повечето случаи лесно се разпознава от фалшификатите. Оригиналът е с по-наситена миризма, и може да бъде различен от ментетата по много фактори. Оригиналните парфюми са на значително по-висока цена от репликите, разбира се тук важи правилото евтиното излиза по-скъпо.

Парфюмите за силният пол са вторият основен вид парфюми след дамските. Те са специфични от към изработка, аромат и още много други неща. Мъжките парфюми са доста по-агресивни от към аромат и в повечето случаи могат успешно да се съчетават с официални и не официални поводи. В нашето време много мъжки парфюми се изработват под бранда на много известни и заслужили мъже.

Женският парфюм е царят, от десетки години това е лидерът в стила на нежният пол. Компилациите от видове са безброй много. Дамските парфюми биват както спортни, така и с аромат на цветя, също и делови, и разбира се строго официални. Парфюма заема значителна част от лайфстайла на една модерна дама.

Тестерите представляват предварително изработена бройка аромати служеща за брандиране на нов парфюм. Нормално е, при покупката на парфум на стойност например над 100 лева, всеки да изиска първо да провери аромата му. Ето тук идва тестера. Има и произведени тестери с цел продажба, те с нищо не се отличават от стандартните парфюми по миризма, концентриранотст на аромата както и изработка.

Комплектите парфюми, са чудесен подарък както за вас така и за най-любимите ви хора. Обикновено комплекта съдържа два или три продукта от една серия или модел. В комплекта може да има тоалетна вода, део спрей, парфюм, рол-он и още много други. Това е само избор на производителя възможни са много комбинации. Всичко това е подредено в луксозна кутия от която през прозорче ясно се вижда съдържанието и.

Подобни статии:

  1. Най-продаваните парфюми С затоплянето на времето, актуални станаха отново парфюмите и благоуханията. В тази статия ще ви запознаем с шестте най-продавани мъжки...
  2. Онлайн парфюми Здравйте попаднахте на най-точното място, а именно в свта на парфюмите голяма колекция от онлайн парфюми мъжки, дамски, уни секс,...

Автор: chokoevsubmit

Този потребител е публикувал 19 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар