Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Планирате ли пътуване с кемпер?

30 октомври 2012 | Автор: biancho | Публикувана в Почивки

Ако планирате и правите това за пръв път, тук ще получите някои насоки. В края на краищата, пътуването с кемпер за първи път може да бъде забавно и вълнуващо, но в същото време то може да бъде и тревожно. Поради тази причина ви даваме, пет полезни съвета, които са идеални за туристи пътуващи за пръв път с такъв вид МПС.

1 – Подгответе маршрут, по който ще пътувате и си отбележете на картата местата, през които ще минете от по-рано.

Решете къде искате да пътувате, маршрутът е важен компонент от плана. Разбира се, имате възможност да промените мнението си или да направите странични пътувания по протежение на пътя, но винаги трябва да имате представа на къде отивате – трябва да имате цел. Това е важно по редица различни причини, включително общата удовлетвореност и безопасност.

2 – Отбележете изследователски дейности и атракции по протежение на пътя

Във връзка с горепосоченото можете да си отбележите атракциите от единия до другия край на предвидения маршрут на пътуване, това ви позволява да извършите интересни изследователски дейности и да видите уникални местни атракции, които са разположени по протежение на пътя. При пътуване с автобуса, половината от забавлението е всички спирки, които е в състояние да направи. Разбира се, можете да бъдете спонтанни, но да имате представа точно какво можете да правите и да видите по време на пътуване с RV е идеално за безопасноста, както и като се уверите, че не пропускате възможности по пътя.

Когато става въпрос за проучване на дейности и атракции, към които имате интерес, интернет е страхотно място да започнете. Ако се предприемат стъпки сега, за да се подготвите за пътуване с RV, което не е предвидено да се случи поне още един месец, можете да поискате безплатни ръководства за почивка. Да се намерят тези упътвания онлайн е лесно.

3 – Уверете се, че кемперът е зареден с игри и други интересни възможности за активност

Начинаещите кемпери трябва да знаят, че е много добре в заредите своя кемпер с игри според вашите интереси. Ако вашето предстоящото приключение с кемпер е дълго, можете да прекарате един добър процент от времето си на пътя. Разбира се, гледането през прозореца, за да разгледате забележителностите е хубава и приятна дейност, но тя не може да задържи интереса за дълго. Ето защо следва да се разгледат забавните дейности. Тези дейности могат да включват филми, с помощта на преносим компютър, да играете на преносими електронни игри, четене, или наслаждавайки се на друго забавно хоби, като плетене.

Всички пътници се насърчават да се уверят, че кемпера е зареден със забавни дейности за пътя, но е изключително важно това да се направи от родителите. Няма нищо по-лошо, от това да държите в кемпера нещастни деца.

4 – Пакет за вашето пътуване напред във времето

Всички участници в пътуването кемпер трябва да започнат опаковане от по-рано. В действителност, колкото по-рано толкова по-добре. Много неща, като например храна и тоалетни принадлежности в количества за пътуването могат да бъдат опаковани и дори натоварени в кемпера, без да нарушавате настоящите си ежедневни нужди.

За да се гарантира, че пътуването с RV ще е забавно, а не един ден изпълнен с усложнения, създайте контролен списък за пътуване с RV. Този списък трябва да включва специфичните елементи, които бихте искали да вземете със себе си, като дрехи, храна, напитки, прибори за хранене, кърпи, дрехи, за измиване и т.н.. За да ви помогнат да започнете, много сайтове предлагат безплатно контролни листове за къмпинг, които могат да служат като велики водачи. Не забравяйте да проверите елементите от списъка си, когато ги опаковате в багажа си или да ги поставите във вашия кемпер.

5 – Винаги поддържайте високо ниво безопасност

На първо място при безопасността на пътуването с кемпер е шофьорът на кемпера да бъде активен шофьор, на който може да се разчита. Ако току що сте изкарали своя шофьорски курс моля, оставете шофирането на кемпера на на кой с повече опит от вас – Така повишавате не само своята сигурност а и тази на всички пътуващи в кемпера.

Както при всяка развлекателна дейност, е важно да запомните, че има някои рискове, свързани с пътуването с кемпер, особено в области, с които не сте запознати. Поради тази причина редица стъпки трябва да бъдат предприети за защита на вашата безопасност. Не ЗАБРАВЯЙТЕ да оставите своя маршрут на някой, когото познавате, и на когото имате доверие, нека някой да е наясно със заобикалящата ви среда, винаги имайте мобилен телефон наблизо, и бъдете сигурни, че имате напълно зареден комплект за първа помощ.

Подобни статии:

  1. Съвети за сигурно пътуване Естествено първото нещо, което трябва да направите, за да бъде пътуването ви спокойно поне до известна степен откъм разходна гледна...
  2. 6 полезни съвета при пътуване Съвет 1: През уикендите отсядайте в хотел, който се намира в бизнес квартал, ще ви излезе по-евтино. В много градове...
  3. Пътуване до Лондон Столицата на Англия, всекидневно именуван така, заради събралите се и преминаващите различни етноси, раси, народи, и култури. Лондон, мегаполиса, в...
  4. На път с влак Макар и често пътуването с влак да излиза на същата цена като пътуването с автобус или самолет, вътрешните линии в...

Автор: biancho

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар