Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Плюсове на PVC дограмата

16 февруари 2011 | Автор: dg_seom | Публикувана в Друго

PVC дограмата е изградена от изключително популярен материал в наши дни, наречен поливинилхлорид (PVC е абревиатурата на английски език). PVC дограмата има както редица плюсове, така и няколко минуса, което е напълно нормално в крайна сметка нищо на този свят не е напълно съвършено.

Поливинилхлоридът притежава отлични топлоизолационни свойства, с който убедително побеждава своя пряк конкурент алуминия в производството на дограма. Коефициентът на топлопроводимост на PVC профилите е изключително малък, като така допринася за по-доброто ниво на изолираност на помещенията.

Изработката и монтажа на PVC дограма е доста по-лесен в сравнение с алуминия, поради по-голямата гъвкавост, която тя притежава. Поддръжката е още един плюс за PVC дограмата – тя се почиства и поддържа без особени усилия, само с кърпа и препарат. Тя е по-лесна за производство, което рефлектира и върху крайната цена на PVC дограма.

Кондензирането на влагата е в пъти по-малко при PVC дограмата, в сравнение с алуминиевата дограма, като често това е достатъчен мотив за потребителите да се спрат на PVC дограма.

По-добрата изолация и защита на PVC дограмата, както и възможността за многоточково затваряне и разбира се доста по-ниската цена я правят предпочитан избор в сравнение с обикновената алуминиева дограма.

Ако сте се чудили каква дограма да изберете до този момент, то надяваме се да сме ви били полезни и да направите своят правилен и функционален избор според вашите нужди и предпочитания.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар