Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Подарък за майката

8 април 2011 | Автор: IvanIvanov | Публикувана в Друго

Zvezda.bg

 

Да бъдеш майка не е никак лесно. Без съмнение, много е лесно обаче да приемаш всичко, което тя прави за даденост. Денят на Майката/ Жената е един добър повод да изразим нашето уважение и признателност. Не е лесно да се намери подарък, който да покаже благодарност и в същото време да заздрави тази специална връзка между майка и дете. Има толкова традиционни подаръци за нея като цветя или картички, но нищо по-специално от това да и подариш звезда с нейното име.

Звездите огряват небето. Те са едни мистериозни и романтични слънца, които карат всеки да се усмихне само докато ги наблюдава. Във Вселената са безбройни и повечето от тях нямат имена. Какъв по-прекрасен подарък от този за твоята майка, от това да дадеш името и на една звезда!

Можеш да регистрираш звезда с името на своята майка и да и подариш най-униклния подарък. Можеш да избираш измежду различни подаръчни пакети, които могат да съдържат сертификат с астрономическите координати на звездата, също така помощни способи за по-лесно идентифициране на звездата. Звездна карта с точното име и отбелязано положението на звездата, също така може да съдържа гравирано колие с координатите на звездата и съзвездието към което принадлежи. С това колие винаги където и да се намира твоята майка лесно ще може да открие своята звезда,подарена с толкова любов.

Една лична звезда е перфектния подарък за една майка, която цени духовното и интелектуалното. Също така е подаръка за майката, която вече има всичко или която пътува постоянно, тъй като една звезда никога не губи своя блясък.

За повече информация посетете нашия блог.

Няма подобни статии.

Автор: IvanIvanov

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар