Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Покани за Рожден Ден – Каква да Изберем

29 юни 2011 | Автор: irgnet | Публикувана в Изкуство & Забавление

Всекидневно многобройни рождени дни се отпразнуват. В днешното забързано време много често известията за рожден ден се пращат, чрез смс-и, през социалните сайтове като twitter и facebook, чат програми като skype, електронната поща или чрез кратко уведомяване по гсм-а. Но най-добрата покана си остава направената на ръка. Не само че е официална и по-класна, но е и по-удобна за поканените, като самия процес на изпращане и получаване на ръчната картичка може да се направи изключително забавно. Освен това ще направите и приятно впечатление на колегите, които смятате да доведете на вашият купон за рожден ден. Ето няколко основни причини защо отпечатаните картички за рожден ден са по-добрият вариант от електронните си версии:

Отпечатаната картичка за рожден ден представя, че вас ви е грижа за хората и за партито, за които го организирате. Със сигурност можете да известите гостите по skype, телефона или и-мейла. Или да разпръснете вестта от уста на уста или чрез facebook. Но изпращането на отпечатани покани, независимо дали са изработени от вас или закупени от някоя рекламна агенция, показват сериозността която влагате в праззнуването на рожденият си ден.

Отпечатаната покана е по-формален и по-класически метод да поканите шефа си на рожденото парти. Ако организирате забава за 6 годишни малчугани, те няма да разберат нищо от официалност и класа, но биха се зарадвали много на готино изработени нарисувани известия с любими герои. Но изпипаните известия ще направят превъзходно впечатление на колегите, шефа, роднините, приятелите ви. Ако не знаете лично всички, които ще дойдат, телефонното обаждане е неподходящо. Запасете се с търпение и качествени покани за рожден ден и ги изпращайте на всеки, който смятате да поканите на купона за рожденият ви ден.

Отпечатаната покана е по-добрият начин от съобщението в skype, защото в нея може да се съдържа интересна информация за празненството – къде ще се проведе, дали ще има някаква тематика и ако има как е необходимо да са облечени поканените. Може да добавите и забавни мотиви в поканата, които да позабавляват госта.

Ръчните известия за рожден ден са персонални, докато електронните известия са някак по-бездарни, пък и е много вероятно поканата ви да отиде в спам филтъра и приятелят ви да не я получи.

Няма подобни статии.

Автор: irgnet

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар