Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Постфлоп имидж

26 ноември 2011 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Съставянето на ясна картина за ситуацията на масата в покера е най-важното нещо.

Играта е изцяло свързана с това да вземате най-добрите възможни решения, така че задачата на всеки покер играч е да бъде колко се може по-хитър и находчив за да изгради имидж в съзнанието на другите играчи, който не е реален. В тази статия ще разгледаме няколко възможни начина, по които да създадете постфлоп имидж, който ще ви донесе малко допълнителни приходи.
Най-добрия начин да заблудите своите опоненти чрез постфлоп е да играете привидно по много освободен и агресивен начин, но въпреки това да контролирате ситуацията.

Трябва да вдигате много флопове, да вкарвате в играта хиляди чек рейзове и да флоутвате много. Това поведение не се ограничава само до флоповете и вие също така ще трябва да вкарате в играта си много ходове по време на търновете и на ривъра.

Ако играете по този начин, но успявате да запазите самообладание и контрол, това ще се отрази на поведението на вашите опоненти по няколко начина. На първо време те ще фолдват много от рейзовете ви. След това ще започнат да се съмняват във вас и ще са по-склонни да увеличат коловете си и да повдигат отново своите рейнджове. Когато забележите това да се случва, вече може да се нагодите към ситуацията и да затегнете положението.

Докато направите своите промени, вашите опоненти вече ще са толкова тилтнати(заблудени), че дори няма да го осъзнават. Ето защо ще видите толкова много играчи привидно да печелят всеки път, независимо, че на пръв поглет играят всяка ръка. Този тип играчи са изградили перфектния имидж и са променили своя такт без дори да се осетите. Може да изпробвате тази стратегия с една игра на тексас холдем.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар