Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Промоутъри

16 януари 2011 | Автор: Veselin | Публикувана в Бизнес

Промоутъри
Всеки, който се заема с тази не лека задача, преминава през редица премеждия в зависимос от това къде по точно да рекламира.

Инстанциите са доста, както и полетата за изява – телевизия, радио, весници, интернет и т.н. В последните години у нас нашумява метод елиминиращ сменянето на канала по време на реклами, недочуването на обявата по радиото, или просто подминаването на поредния билборд, който е накичен с непотребни за нас неща, които не ни прават впечатление в ситуацията на усиления трафик и невиждания шофьорски етикет на бъгарина.

Този начин категоризиран от някой като “мрежов маркетинг” представлява екип от хора наречени за по кратко промоутъри , които със своите придобити презентационни умения заинтригуват бъдещия клиент. Промоутърите трябва да са хора с няколко личностни качества, както да бъдат добре подготвени с някои правила за спазване, при промотиране. Тези презентатори винаги трябва да са усмихнати, любезни и внимателни към клиента. Трябва да са добри слушатели, понеже въпроси към тях определено ще се задават от несхватливи или капризни и взискателни хора. Тук идва и момента за добрата подготовка на промоутъра, за който е недопустимо да не е на 100% запознат с това, което предлага. Вие хората рекламиращи по този начин, е задължително да подготвите нужната информация, да наложите правила и норми.

В този ред на мисли, както всички така и аз, бих препоръчал допитване до лица с опит в тази дейнос, такъв каквъвто е екипът на ПромоТийм ООД. На територията за Бургас, с нашите промоутъри ние сме най-евтиното и качествено решение за продуктивността на Вашата реклама.

Няма подобни статии.

Автор: Veselin

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар