Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Различните щампи със “Супермен”

4 ноември 2011 | Автор: netexplorers247 | Публикувана в Хоби

Комфортът от носенето на тениски, заедно с дизайн, който те могат да имат ги превръща в очевиден избор. Някои от дизайните са особенност на тези тениски с щампи и никой друг инвентар могат не може да предложи такива. Един от тези проекти, който е подходящ само за тениска е дизайнът “Супермен”.
Присъствието на тези в историята на тениските винаги ще бъде благодарност на дизайнерите, които въведоха щампите със Супермен.

“Супермен” тениската е много проста, тъй като доколкото е проектирането, те са широко възприети от обикновените хора. Патента на щампа Супермен включва небесно син фон и буква “S”, отпечатана в средата на дизайна с триъгълник очертаващ същата буква. Тази триъгълна рамка обикновенно е жълта на цвят. Дизайна, който е резултата от това е модел, патентован след юнския брой на комикса “Супермен” от 1938 г. Това са били първите публикувани комикси, разказващи за супер герой. Друг дизайн на тема “супер герои”, който се доближава по популярност до дизайна “Супермен” е тениска с Батман. Въпреки това факта, че щампата “Супермен” доминира на пазара за облекла, е очевиден.

Също така има и други вариации на дизайна на щампа “Супермен”. Двойната самоличност на Супермен и Кларк Кент също намира своето място в дизайна на щампите. В тези проекти, половината дизайн е за героя на Кларк Кент, а другата половина символизира свръх-човешките способности на Супермен. Има и забавни дизайни на тениски, елементи от които могат да се прилагат във ваша собствена идея за щампа. Смешните  цитати, мисли и лозунги са първото нещо, което идва на ум, когато човек има идея за проектиране на забавна щампа. Супер-човешките способности на Супермен са често иронизирани в цитати и лозунги по такива дизайни.

Друго нещо, от което може да се възползвате, докато правите забавна тениска тениски е относителния характер на проектирането. Тоест, тук Супермен може да се покаже в малък мащаб, докато някои други създания като плъха, например, може да са в по-голям мащаб. Тази промяна в размерите на образите предизвиква иронични асоциации в тениските с щампи. Нова техника, за да се направи дизайна още по-интересен е да отпечатате лицето на много обикновен човек, който изглежда сякаш помага на Супермен в затруднено положение.

Автор: Явор Младенов

Подобни статии:

  1. Тениските през годините Еволюцията на тениските започнала от бельото шито през 19-ти век. Това е било постигнато чрез разделяне на тогавашното бельо, приличащо...

Автор: netexplorers247

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар