Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Самоучител по английски за деца

15 март 2011 | Автор: H1pNoTiC | Публикувана в Образование, Ревюта

В епохата на компютърните технологии, английският език се превърна в международна реч на общуване. Той зае мястото на общоприетият, официален френски и тотално замени руският език в родните училища. Повечето от нас дори не се замислят, в каква огромна степен той е навлязъл в живота ни. Поради тази причина изучаването му още в ранният етап на живота, на всеки човек е важно.

Phonetic Chart е продукт разработен за деца, имащ задачата да въведе децата в света на английският език. Начина, по който талантливите инжинери са го измислили, заслужава адмирации. С помоща на Phonetic Chart вашето дете не само ще направи първите си стъпки в английският език, но и ще се забавлява докато го прави.

Продукта се продава вече и в България в магазините за детски играчки, а цената му е изключително примамлива. Phonetic Chart може да бъде използван, както у дома, така и в класните стаи. С помоща на 2 обикновенни батерии от типа АА (широко разпространени), се захранва говорител, който прави играчката “жива”.  Функциалността на артикулът е широка и позволява ученето на числа, ноти, букви и думи на английски език. Забавната част на всичко това е, че тези напрактика скучни занимания могат да бъдат включвани в игри. Така например играчката задава буква, а детето трябва само да я открие на таблото. Подобни са заниманията включващи и ноти, числа, думи и словосъчетания. Детският самоучител по английски език е с размери 56 на 41 см.

Няма подобни статии.

Автор: H1pNoTiC

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар