Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Сватбена фотография и видеозаснемане

17 януари 2011 | Автор: cloxy | Публикувана в Изкуство & Забавление

Албумът със снимки и филмът са най-забележителните архиви на щастливия сватбен ден. Макар и да се състои дълго тържеството по случай сватбата в края на краищата свършва и в бъдещите месеци съпрузите и близките им с трепет и интерес ще преглеждат и изучават отново и отново именно снимките и видеото. Така ще има възможност отново и отново да прекарат страхотните моменти от този вълнуващ и незабравим ден.

Сватбена фотография

И наистина като се замислим какво от вълнуващия момент се запечатва реално освен сватбените снимки и филм забелязваме, че нещата не са чак толкова много – спомен остават още роклята, даровете, картички с пожелания от близките ни. От всички спомени единствено снимките и видеофилмът са съхранили усещането на празника и единствено те ще ни припомнят събитието.

Такова е тяхното предназначение, ето защо е важно те да са реализирани идеално, което пък претендира за стриктен подбор на сватбен фотограф и видео оператор. Да се открие квалифициран сватбен видео оператор и сватбен фотограф е условие номер 1. То е важна задача пред младоженците, за да могат след сватбата да се сдобият с хубави, художествени сватбени фотографии и висококачествен видео филм.

Заданията сватбена фотография и видеозаснемане са изключително артистични и когато те са направени любител фотограф, то това със сигурност ще си каже думата върху качеството им. Тези фотографи и видеооператори без да искат може да пропуснат да заснемат важни моменти от събитието, а това е нежелателно, защото ще ви оствата без ценни спомени.

Но също така младоженците избирайки фотограф, трябва да помислят и за комфорта на своите приятели, роднини и гости. Щом започне купона по случай сватбата, те ще желаят да се насладят на тържеството. Напълно неприемливо е да стават свидетели на събития от сорта на досаден сватбен фотограф – аматьор. Друг не добър пример е на сватбен видеоператор, който е застанал с видеокамерата си твърде близо до младоженците и контролира всяко тяхно движение, обяснявайки им как да застаната и как да се държат.

Със сигурност щом четете тази статия ви чака сватба и тези въпроси ви искрено ви вълнуват. Навярно вече се питате как да разпознаете отговорния сватбен видео оператор и професионалния сватбен фотограф. Да, това е трудна задача, но не непостижима. Ако вложите същата енергия, която влагате в намирането на обредна зала, озвучаване, ресторант ще успеете. Помнете преди всичко фотографът и видео операторът трябва да бъдат избрани съобразно с вашите желания.

Тънкият елемент тук е, трябва да се постараете да намерите професионалистите, които да се превърнат „вашият” тим. Само те най-съвършено ще фотографират вашите сватбените снимки и клипчета. Затова те ще трябва да отговорят на редица изисквания като майстори в сватбеното видео- и фото заснемане, и като доверени хора, с които ще работите през целия незабравим и паметен сватбен ден.

www.bgfoto.info

Няма подобни статии.

Автор: cloxy

Този потребител е публикувал 11 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар