Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Силиконови часовници

28 юни 2011 | Автор: clashbade | Публикувана в Друго

Искаме да представим на вашето внимание новата лятна мода – силиконови часовници. В разнообразни форми и цветове, силиконовите часовници заляха световния пазар, като се наложиха като съвременен моден аксесоар, който се радва на все по-голям интерес  сред  обществото.

С пъстрите си цветове, силиконовите часовници са подходящи за всеки вкус и за всички възрасти. Въпреки големия интерес и търсене, ниската им цена ги прави допустими практически за всеки. Идеален подарък за всички възрасти и полове.

Изработени са от хирургичен силикон, който е безвреден за кожата и е изключително удобен и мек.  Състоят се от две части: корпус и каишка. Каишката е с ширина 2.2 см.

Корпусът и каишката са напълно сменяеми, което означава, че ако притежавате повече от един силиконов часовник, можете да комбинирате цветовете му, т.е. да си направите червен часовник с черна каишка, или каквото Ви хрумне.Ограниченията са само във вашето въображение. Силиконовите часовници са изключително леки, тежат само 50 грама и практически са подходящи за ползване всеки ден във всякакви обстановки, както формални така и неофициални.

Привлечете интерес към себе си и си придайте атрактивност с новия летен хит. Някои вече го направиха. Ако вече се е възбудил вашият интерес към новите модни аксесоари, можете да разгледате богата гама от цветове и форми на: http://silikonovichasovnici.com

 

Няма подобни статии.

Автор: clashbade

Този потребител е публикувал 5 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар