Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Скейлс подкрепя Джерард

31 декември 2011 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Бившият играч на Ливърпул Джон Скейлс смята, че капитанът Стивън Джерард може да изведе тимът напред, след като се възстанови от контузията.
Според бившият бранител на „червените” Джерард може да изиграе ключова роля в сблъсъка срещу Нюкасъл Юнайтед в петък вечер, ако Кени Далгиш реши да му гласува доверие.
Независимо, че 31-годишният халф на „мърсисайдци” не е бил в титулярният състав от октомври, той може да поведе отборът напред и да вдъхне увереност у своите съотборници.
Той заяви пред сайта за футболни новини „goal.com”:
„Стивън е един от тези играчи, които могат да се представят отлично на терена, след като се завърне обратно в състава след контузия.”
„Той е класен играч и като капитан на отбора, той има качествата на водач, както и способността да повдигне духа на своите съотборници и на феновете на Ливърпул, защото той е страшно ценен играч за отбора.”
„Стивън няма нужда от дълъг период на интеграция в отбора след възстановяването му, защото той е толкова посветен на отбора и толкова раздаващ се.”
„Не случайно е избран за талисман на Ливърпул, защото той може да повлиае на играта на тима, така както малцина биха го сторили.”
Според повечето футболни прогнози Ливърпул ще са един от основните преетенденти за титлата през тази година.

Подобни статии:

  1. Ливърпул чакат резултатите за Джерард Старши-треньорът на „мърсисайдци” Кени Далгиш очаква да разбере колко сериозна е инфекцията в глезена на капитана Стивън Джерард в началото...
  2. Футболни прогнози – полезни съвети при изготвянето им Печелите ли от футболни прогнози? А искате ли да печелите? Е разбира се, кой не иска. В тази статия няма...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар