Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Соладей еко (Soladey-eco): японската йонна четка за зъби

21 септември 2011 | Автор: iskamzdrave | Публикувана в Здраве & Фитнес

Вече без паста за зъби с участиено на светлина, вода и напредналата японска технология!

Благодарение на Аквасорс (AquaSource) у нас имаме достъпен един уникален японски продукт – това е йонната четка за зъби Соладей еко (Soladey-eco).

Soladey-eco представлява йонна четка за зъби активираща се от светлина! Но това не е електрическа четка захранвана от соларни батерии.

Соладей еко ( Soladey- eco) включва следните елементи: дръжка, заменяща се глава и тайната на своето уникално полезно действие – пръчица от титаниев диоксид. При излагане на дневна светлина или електрическа крушка, титаниевата пръчица изпуска отрицателно заредени йони. Когато бъде намокрена с вода или слюнка те привличат положително заредените йони от киселината в зъбната плака. Плаката се разпада поради „изтеглените” положителни йони от нея и в резултат имаме прекрасна усмивка с почистени и дезинфекцирани зъби без никаква химия.

История: Соладей еко (Soladey-eco)
е изобретена от др. Йошинори Накагава през далечната 1980г. и вече милиони хора по света я използват ежедневно. В Япония всяка година над 2 милиона хора закупуват титаниевата четка за зъби Соладей, а сменяемите глави се продават в над 5 милиона бройки годишно.

Йонните четки за зъби Soladey eco нямат нужда от вода за употреба, също и от паста за зъби, тъй като отделените от титаниевата пръчица йони дезинфекцират зъбите и разграждат плаката, а слюнката прави възможна тази реакция. Поради това тази четка е удобна за туризъм, къмпинг, пътешествия и места, където няма достатъчно вода. Четките Соладей еко улесняват живота на възрастни хора с ограничена подвижност като инвалиди и такива, които поради инцидент им се налага временно да бъдат на легло.

Употреба: Намокрете титаниевата пръчица и власинките на главата на четката. Препоръчва се да замените водата с разтвор Соле от Хималайска сол. Това е отлична течност за устата, тъй като съдейства за справянето с афти, възпаления на венците и избелва зъбите. Ако желаете може да сложите малко паста за зъби върху главата на четката, но това не е наложително, имайки предвид превъзходството на четките Соладей. За да задействате Соладей еко (Soladey eco) уверете се, че светлината (дневна или от електрическа лампа) достига до титаниевата пръчица, намокрете пръчицата с вода или слюнка и дръжте устата си полуотворена или отворена по време на миене, за да може светлината да достига титаниевата пръчица. Търкайте зъбите както с обикновена четка за зъби.

Йонната четката за зъби Соладей еко (Soladey-eco) може да ни служи цял живот при правилно използване. Сменя се веднъж на 3-4 месеца само главата с власинки, която се предлага в 3 степени на твърдост – мека, средно твърда и твърда.

Почистване:

Почистване: Ако слагате паста за зъби, след употреба измивайте титаниевата пръчица и сменяемата глава така, че да не остава никаква паста върху четката.

В райони с твърда вода почиствайте титаниевата пръчица с четчица.

Няма подобни статии.

Автор: iskamzdrave

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар