Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Софтуер за счетоводители на Крестън Булмар

2 май 2012 | Автор: stanimir1410 | Публикувана в Бизнес

Една от многото дейности на счетоводната и консултантска компания Крестън Булмар (бившите Мур Стивънс Булмар), е разработката на софтуер в помощ на счетоводители.

Към момента продуктът Bulmar Office е програмата с най-много възможности и приложения за бранша в България. Към момента софтуерът разполага с 8 модула: Банкови документи, Лихва и инфлация, Фактуриране, Активи, Каса, ТРЗ и личен състав, Склад и Счетоводство.

Счетоводният модул е в изключителна помощ за финансови отчети и операции. Сам попълва всякакви данъчни декларации, преоценява валутни сметки, автоматично приключва данъчната година и много други. С него се изготвят всякакви справки и отчети.

ТРЗ и личен състав е модулът, който ще ви помогне за всякакви операции, свързани със служителите ви и работните заплати. Създава описи на болнични, изчислява извънреден труд, има шаблони за трудови договори и много, много други.

Модул Склад от Булмар Офис на Крестън Булмар ще ви помогне да следите всичко, свързано с вашата стока, като ще ви предостави възможност за управление и отчитане. Няма ограничения и можете да го ползвате за много фирми и складове. „Активи” пък изчислява амортизациите на активите ви, по място и отговорно лице.

Чрез модул Банкови Документи можете да отпечатате каквито и да било нужни ви платежни документи и да следите плащанията извършени от вас или към вас. Поддържа неограничен брой сметки и фирми.

С модул Лихва и Инфлация ще можете да сметнете всичко, което може да ви потрябва. Модулът съдържа пълна информация за обявения от БНБ основен лихвен процент.

Фактуриране е модулът, с който ще можете да принтирате всички нужни ви документи за плащане, които могат да ви потрябват. Това, което прави модулът ценен, е че е на 100% съобразен със законодателството на страната. Също може да се ползва за неограничен брой фирми.

Последният модул – Каса от софтуера на Крестън Булмар служи за управление на всевъзможни приходи и разход.

Най-хубавото на софтуера, изработен от Булмар Офис е, че не утежнява бизнеса с колосална цена, а може да се ползва под наем, без първоначална инвестиция. Благодарение на сериозният си опит на професионалистите в Крестън Булмар в сферата на осчетоводяването, банковите и данъчни операции и много други, софтуерът е съобразен с всичко нужно за улеснената работа на всеки счетоводител.

Подобни статии:

  1. Софтуер на НАП посочва рисковите фирми НАП започва изграждането на ново софтуерно приложение „Информационна система „Контрол”. Проектът е на обща стойност  2 973 716,87 лв. и се...
  2. Безплатно сваляне на покер софтуер Покерът е игра на карти с тесте, което включва общо 52 карти. Броят на играчите е от двама до десет....

Автор: stanimir1410

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар